Coinli İstediğiniz Epinleri Alın ! - Para Kazanma

SpyCoin istenen konu

Lefonix

imhatimi.org
Rating - 100%
[CHARGE=3]
Herkese MERHABALAR

Bugün sizlere oturduğunuz yerden steam key , lol & valorant epin , discord nitro , amazon ve google play hediye kartları vb. hediyeleri nasıl kazanacağınızı anlatacağım . Öncelikle biz sizler için uğraşıyoruz sizde bize destek olun lütfen . Uygulamanın ismi Gift Play .
Uygulamanın içinde birçok puan kazanma yeri var (çark oyun indirme arkadaş davet etme) . Puanlarınızı toplayıp hediyenizi alıyorsunuz.

Uygulamanın linki bu linkten indirin ve kaydolun veya direk referans no mu girin (referans =63023)
giftplay.app

Gift Play - Free Game Codes - Apps on Google Play

Here is the “Gift Play”. Just play in-app games and get free game gift codes, random keys, PINs and in-game goods. All you need is playing the wheel of fortune. Collect golds and get your stuff from the Gift Play Store. You will see your gift codes (PIN) in the inventory page. Game codes in...
giftplay.app
giftplay.app

Ben kendi kafamda bir plan yaptım . Steam random key almak istiyorum ve steam random key 16.000 puan . Uygulama 16 saatte bir 3000 puab veriyor ben onu 24 saat olarak hesapladım . Eğer 10 gün boyunca hiç aksatmadan girersem 30000 puan 1 ay boyunca girersem 3000×30 dan 90000 ediyo yani ben istediğim hediyeyi alabiloyorum . Birde referanslardan gelen puanlarla istediğimi alırım
[/CHARGE]

Moderatörün son düzenlenenleri:
131,488Konular
3,268,613Mesajlar
315,256Kullanıcılar
AIDollarsSon Üye
Üst Alt