İstediğiniz kişinin Hattı Kapatılır - Devralınır | TÜRKİYE'DE İLK VE TEK (1 Viewer)

istediğiniz numara ebedi şekilde kapatılır veya ek ücrete hattın sim kartı evinize postalanır. göndereceğimiz hat kurbanın hattı olduğundan ona bağlı bütün sosyal medya...

istediğiniz numara ebedi şekilde kapatılır veya ek ücrete hattın sim kartı evinize postalanır.
göndereceğimiz hat kurbanın hattı olduğundan ona bağlı bütün sosyal medya hesapları, mail hesapları, banka hesapları, WhatsApp hesabı gibi çoğu şey sizin kontrolünüz altına geçmektedir.

hattı kapatma: 200₺
hattı devralma: 270₺
method: 500₺

İletişim :
Instagram : @mrc4z

🔒 Bu içeriği görmek için giriş yapın

istediğiniz numara ebedi şekilde kapatılır veya ek ücrete hattın sim kartı evinize postalanır.
göndereceğimiz hat kurbanın hattı olduğundan ona bağlı bütün sosyal medya hesapları, mail hesapları, banka hesapları, WhatsApp hesabı gibi çoğu şey sizin kontrolünüz altına geçmektedir.

hattı kapatma: 200₺
hattı devralma: 270₺
method: 500₺

İletişim :
Instagram : @mrc4z
Kanıt var mı?

hat sahibinin bi kaç bilgisi de gereklidir
dolandırılma korkusu olan varsa escrow kabul ederim ama spy adminlerine güvenmiyorum geçen günlerde spy admini bile tokatladı diye bi haber gördüm o yüzden. kanıt kısmıda nasıl verm mk bunu bi yerden almadım bulan kişi ben ve ortağım denedik ve oldu herhangi bir belge vs. yok ortada

Yanıt yazmak için giriş yapmalısınız
Forum özelliklerini kullanmak ve Level 2 üyelik satın almak için hesabınıza giriş yapın.

Users who are viewing this thread

133,454Konular
3,282,450Mesajlar
321,291Kullanıcılar
dasdwd22dsSon Üye
Üst Alt