İstediğiniz kişinin Hattı Kapatılır - Devralınır | TÜRKİYE'DE İLK VE TEK

istediğiniz numara ebedi şekilde kapatılır veya ek ücrete hattın sim kartı evinize postalanır. göndereceğimiz hat kurbanın hattı olduğundan ona bağlı bütün sosyal medya...

istediğiniz numara ebedi şekilde kapatılır veya ek ücrete hattın sim kartı evinize postalanır.
göndereceğimiz hat kurbanın hattı olduğundan ona bağlı bütün sosyal medya hesapları, mail hesapları, banka hesapları, WhatsApp hesabı gibi çoğu şey sizin kontrolünüz altına geçmektedir.

hattı kapatma: 200₺
hattı devralma: 270₺
method: 500₺

İletişim :
Instagram : @mrc4z

istediğiniz numara ebedi şekilde kapatılır veya ek ücrete hattın sim kartı evinize postalanır.
göndereceğimiz hat kurbanın hattı olduğundan ona bağlı bütün sosyal medya hesapları, mail hesapları, banka hesapları, WhatsApp hesabı gibi çoğu şey sizin kontrolünüz altına geçmektedir.

hattı kapatma: 200₺
hattı devralma: 270₺
method: 500₺

İletişim :
Instagram : @mrc4z
Kanıt var mı?

Arkadaş belki şubede çalışıyordur, hat kapatılmaz diye birşey mi var? Güven sorununuz varsa escrow aracılığıyla ticaretinizi gerçekleştirirsiniz. İki tarafta üzülmez böylece.

hat sahibinin bi kaç bilgisi de gereklidir
dolandırılma korkusu olan varsa escrow kabul ederim ama spy adminlerine güvenmiyorum geçen günlerde spy admini bile tokatladı diye bi haber gördüm o yüzden. kanıt kısmıda nasıl verm mk bunu bi yerden almadım bulan kişi ben ve ortağım denedik ve oldu herhangi bir belge vs. yok ortada

ayrı olarak yakın tarihte işlem alamıyacağımdan gelen müşteriyi de bekletip adımın dolandıcıya çıkmasından korktuğum için en düşük olan işlem ücretine direk methodu veriyorum kısa bir süre bu geçerli 2-3 gün işlem alamam.

Esroww varsa sana çuval dolusu para kazandırırım devralacak en az 20 tane numara var sen 270 yazmışsın ben 400 tlden alayim

131,902Konular
3,272,468Mesajlar
316,503Kullanıcılar
bixi420Son Üye
Üst Alt