Şu anki sevgilimle bu method sayesinde 2020'de tanıştık. Methodu görmek için beğenin 🤩 Evet beyler önce tanışmak istediğiniz kızın adına fake hesap açıyoruz ve kızın 30-40...
Beyler o fake hesap ile kendi hesabınızın bilgilerini aynı tutmayın bu taktiğin mucidi benim diyemem ama paylaşılmadan her yerde yapıyordum ben bu senaryoyu en sonunda sonum feci rezil oldu anamı sikseler daha az utanırdım . Kız iki hesabada pass req check yapmış ben olduğum ortaya çıktıŞu anki sevgilimle bu method sayesinde 2020'de tanıştık. Methodu görmek için beğenin 🤩
yarıldım burdaen sonunda sonum feci rezil oldu anamı sikseler daha az utanırdım
türkçe meali nedir hocamBeyler o fake hesap ile kendi hesabınızın bilgilerini aynı tutmayın bu taktiğin mucidi benim diyemem ama paylaşılmadan her yerde yapıyordum ben bu senaryoyu en sonunda sonum feci rezil oldu anamı sikseler daha az utanırdım . Kız iki hesabada pass req check yapmış ben olduğum ortaya çıktı
Şu anki sevgilimle bu method sayesinde 2020'de tanıştık. Methodu görmek için beğenin 🤩
JFCVEWMDFCVOEWSADKÖFDWPSQDLWQEFWEĞÜQKız hiç st ile felan uğrasmayip dava edince gelen pişmanlı hissi
LZMSDMWLDMWLFMSLMXAMMXKız hiç st ile felan uğrasmayip dava edince gelen pişmanlı hissi
Şu anki sevgilimle bu method sayesinde 2020'de tanıştık. Methodu görmek için beğenin 🤩
Kopardı beni varyayarıldım burda
.Şu anki sevgilimle bu method sayesinde 2020'de tanıştık. Methodu görmek için beğenin 🤩
Salih boş yapma birader düzgün konu aç millet nasiplensinŞu anki sevgilimle bu method sayesinde 2020'de tanıştık. Methodu görmek için beğenin 🤩
sonra karı eski sevgilimin hesabını da kapat diyor bir yolunu bulup kapatıyorsunuz sonraki gün kapının önünde sopayla bekleyen 3 erkek size bakıyor kısacası yarra yediniz böyle boktan işler yapmadan sonunu düşününŞu anki sevgilimle bu method sayesinde 2020'de tanıştık. Methodu görmek için beğenin 🤩
Sen kimsin aqSalih boş yapma birader düzgün konu aç millet nasiplensin
.Şu anki sevgilimle bu method sayesinde 2020'de tanıştık. Methodu görmek için beğenin 🤩
Beni yakından tanıyorsun dostum çok yakından...Sen kimsin aq
Kim?Beni yakından tanıyorsun dostum çok yakından...
Bence biraz düşünmelisin dostum.
La edebiyat yapma kimsin işteBence biraz düşünmelisin dostum.
hahaha dostum bir gün beni öğreneceksin beni öğrenene kadar sanalda rahat takılabilirsin.La edebiyat yapma kimsin işte