İyi geceleeerrr

Merhabaaa iyi geceler herkese, Gözde ben İstanbul da yaşıyorum 24 yaşındayımmm, buradan 2 tane güzel dost edindim gerçekten çok iyi insanlardı, ilk defa konu açtım site de...

Merhabaaa iyi geceler herkese, Gözde ben İstanbul da yaşıyorum 24 yaşındayımmm, buradan 2 tane güzel dost edindim gerçekten çok iyi insanlardı, ilk defa konu açtım site de, tanışmak istedim bu yüzden de, sizler de anlatın bakalım nesiniz, neler yapıyorsunuz

hoşgeldin kardeş. burada yeni bilgiler edineceğin gibi yeni dostlar da edinebilirsin. burada rütbe ayrımı yoktur. hepimiz aile gibiyiz. keyfine bak. hoşgeldin tekrardan

evet burası şampiyonlar ligi gibi,kimisi 250 derdinde kimisi menfaat kimisi kardeşlik.HODRİ MEYDANI giibi

Merhabaaa iyi geceler herkese, Gözde ben İstanbul da yaşıyorum 24 yaşındayımmm, buradan 2 tane güzel dost edindim gerçekten çok iyi insanlardı, ilk defa konu açtım site de, tanışmak istedim bu yüzden de, sizler de anlatın bakalım nesiniz, neler yapıyorsunuz
Merhaba Bende Burada Arkadaş Edinmek İstiyorum Benimle Arkadaş Olurmusun Discord Kullanıoyrsan Gel Adım Bu Ψ'Deadly#3729 yada kullanmıyorsa instagram = melih7336

131,718Konular
3,270,597Mesajlar
315,985Kullanıcılar
DedicateITSon Üye
Üst Alt