İzleyici botu nasıl yaparım?/bulurum?

Bu sitedeki programın aynısını/benzerini nasıl yapabilecek arkadaşlar var mıdır acaba, ya da nasıl neyle yapılır ? Selenium ile denemeye başladım 1 haftadır maalesef...

Bu sitedeki programın aynısını/benzerini nasıl yapabilecek arkadaşlar var mıdır acaba, ya da nasıl neyle yapılır ? Selenium ile denemeye başladım 1 haftadır maalesef olmadı..bir yol gösterseniz çok sevinirim.
Site :

Bu sitedeki programın aynısını/benzerini nasıl yapabilecek arkadaşlar var mıdır acaba, ya da nasıl neyle yapılır ? Selenium ile denemeye başladım 1 haftadır maalesef olmadı..bir yol gösterseniz çok sevinirim.
Site :
aslında bunları çok koaly bulabilirsin am genllikle youtube ve twitch için vardır mantık şöyledir bir proxy üzerinden bir sn boyunca veri gönderilir proxy de bununla yölendirilen yerde duru ( o saniye noyunca)

Site :
olmama sebebide kötü proxy dir temiz socx 5 proxyler çalışır genelde ama ipvish e bak

131,910Konular
3,272,555Mesajlar
316,525Kullanıcılar
cimoskesSon Üye
Üst Alt