selam millet ben cesur...
Kevin mitnick 1 ben 2a.s cesur heykırmısın ?
Memnun oldum , ben de cesur memleket Eskişehiraleyküm selam ben de poyraz.
Su ünlü heykır Rusectruy un nesi oluyorsun Mectruy ?a.s cesur heykırmısın ?
Unlu
Su ünlü heykır Rusectruy un nesi oluyorsun Mectruy ?))

Adnan Oktar’ı da kodese koydular, kedicikler sahipsiz kaldı.Asıl önemli olan buo değilde dolar iyi fırladı
Yok ben değilim, biz Eskişehirliyiz, yani Türkiye nin en yakışıklı erkeklerinin bulunduğu ilbu konudaki herkes izmirli![]()
eskişhir tepebaşina yakınmısınnYok ben değilim, biz Eskişehirliyiz, yani Türkiye nin en yakışıklı erkeklerinin bulunduğu il![]()
izmir tepecik de oturuyordum 3-4 sene önce @mstbro anneanne oralardaydi senin galibaizmir tepecik
eskişehir tepebaşı
nedir bu tepelerin sorunu
Evet hayatımın bir bölümü orda geçti, hatta zamanın birinde kışın ortasında Şahin tepesinde bir kızla mahsur kaldığımız bile olmuştureskişhir tepebaşina yakınmısınn![]()
ahaha ben izmirdeyim ama ordada ev var sahsima ait sessiz sehirdirEvet hayatımın bir bölümü orda geçti, hatta zamanın birinde kışın ortasında Şahin tepesinde bir kızla mahsur kaldığımız bile olmuştur![]()
aynen kanka ama nezih yerindeizmir tepecik de oturuyordum 3-4 sene önce @mstbro anneanne oralardaydi senin galiba
Goruselim ozamanYok ben değilim, biz Eskişehirliyiz, yani Türkiye nin en yakışıklı erkeklerinin bulunduğu il![]()
Tamam haftaya görüşelim insAllahGoruselim ozaman