komikKimlik için tokatlayani da ilk defa görüyorum @jahrobey neyse kanka bana da özelden kimlik arşivini atarsan sevinirim 😃
Karaktersizlik..Kimlik arşivi attım ve ortadan Ekli dosyayı görüntüle 20429kayboldu dünden beri tokatlayıp gitti ....
rezil lavukKimlik arşivi attım ve ortadan Ekli dosyayı görüntüle 20429kayboldu dünden beri tokatlayıp gitti ....
Kimlik arşivi attım ve ortadan Ekli dosyayı görüntüle 20429kayboldu dünden beri tokatlayıp gitti ....
linkini atarmısın rica etsemAnonfiles sniper var bende![]()
Atsana kanka yavAnonfiles sniper var bende![]()
o kadar aradım biriniz yardım etmediniz etseydiniz o zaman laf yapacağınaiyi olmuş kaç aydır diyoruz escrow yapın mavi tik kullanın forumda hiti fazla olanlardan alışveriş yapın gidip gezginin birini buluyorsuunuz sonra banlatayım adam zaten gezgin aq çerezleri temizleyip bir modeme res atınca geri gelir ona koymazki o yüzden escrow mavi tik güvenilir üye şart
biz sabah akşam satışlar için yardım mı edeceğiz kardeşim duyurularda ve şikayet konularında sürekli yazıyorum zaten, örnek birisi dükkanının önüne telefon satmıyoruz yazdı diyelim sen girip telefon sordun adamda yok deyince yardım etseydin laf yapacagınamı diceksin kardeşimo kadar aradım biriniz yardım etmediniz etseydiniz o zaman laf yapacağına