@jaxy denen üye beni de tokatlayaçakti

Tg den konuşmustuk ve bana 24k lik hesabi 300tl ye sattaçakti Almanci oldumu duyunça böyle birsey olabilir mi?Üzüçü birsey böyle olay harbi ve olmayan method millete satip...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tg den konuşmustuk ve bana 24k lik hesabi 300tl ye sattaçakti Almanci oldumu duyunça böyle birsey olabilir mi?Üzüçü birsey böyle olay harbi ve olmayan method millete satip herkesin hakkini yedi.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Tg den konuşmustuk ve bana 24k lik hesabi 300tl ye sattaçakti Almanci oldumu duyunça böyle birsey olabilir mi?Üzüçü birsey böyle olay harbi ve olmayan method millete satip herkesin hakkini yedi.
Dostum bu ne boş bir konu? Hesap onun hesabı isterse 30000 TL der ne diyebilirsin? Sana zorlamı aldırıyo adam hesabı ona göre onun ederi odur öyleyse.

Olm malmisin Almancisin para bana gelmeyecek bende siteye at dedim sana para elime gelse 150₺ den satardim boş boş konu açmayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
133,379Konular
3,281,904Mesajlar
318,956Kullanıcılar
34bnyoffSon Üye
Üst Alt