@jaxy üyeden şikayetçiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Jaxy

Mr. Jaxy
Rating - 0%
jaxy suçlu ama kabul etmiyor ki amk bare suçunu kabul et niye sende fixledin hemen?nerden biliyon hemen fixleneçeni.Sanki sen instagramda calisiyorsun
oglum suclu falan degilim bedava forma saldı herkese saldı ve 4 form basıp spam atıyorsa demekki fixleniyor method fix dedigim sey spam atmasıdır !

Jaxy

Mr. Jaxy
Rating - 0%
Yazmayın daha yeter konuşacak zananimiz yok
:D adminler inceleyip gereğini yapsınlar son diyeceğim şey ben methodu sattım önceden emire sabah cihana sattım emir ile kavga çıktı aramızda emir methodu bedava atacağını söyledi bende fixletmezsem oçum dedim ve formda herkes methodu denedi bir anda 4tane mailde sonra spama düştü yani fix yemiş oldu bende boş boş mail attım bedava attığı için.

Rating - 0%
@jaxy adlı üyeden şikayetçiyim bu benle aşırı derecede tassak geçiyor milletin iyi götu kalkmış methodu arkadaştan satın aldım denedim çalışmadı ben methodu satın alıyorum kullanmadan fixleniyor hizmet alamıyoruz bu işten @Pharaben de satın almıştı çalıştı mi dedim hayır dedi eraya 90 tyle satmıştım aldığım methodu ona sordum forumda paylaşıldi dedi çalışıyormu dene dedim hayır dedi 3 kişiye denettirdik çalışmıyor çalışmıyor çalışmıyor bana methodu aldıktan 15 dk sonra fixledim diye yazıyor şimdi birde beni dolandırici gibi görünmek he size bir baba tokadı cidden lazım ayrıca @Leviosa sattım çalışmadı dahada var
Bana sorarsanız bu methodun çalışacağını sanmıyorum sana çalışmayan method satmış senin bazı anlaşamadığın ticaretlerin olduğu için bunu fırsat bilip methodu fixlettşm demiş. Methodu birisi kendi isteyerek fixletemez, fixlenmesi için binlerce kez aynı yöntemin kullanılması lazım. İi formlar

Rating - 0%
:D adminler inceleyip gereğini yapsınlar son diyeceğim şey ben methodu sattım önceden emire sabah cihana sattım emir ile kavga çıktı aramızda emir methodu bedava atacağını söyledi bende fixletmezsem oçum dedim ve formda herkes methodu denedi bir anda 4tane mailde sonra spama düştü yani fix yemiş oldu bende boş boş mail attım bedava attığı için.

Aranızda olan mevzuya biz alıcıları neden karistirdiniz peki anaya sövme yasak olmasada rahat rahat sovebilsek keşke çünkü içimde baya kaldı neyse bakalım adminler baksın olaya

Rating - 0%
Bana sorarsanız bu methodun çalışacağını sanmıyorum sana çalışmayan method satmış senin bazı anlaşamadığın ticaretlerin olduğu için bunu fırsat bilip methodu fixlettşm demiş. Methodu birisi kendi isteyerek fixletemez, fixlenmesi için binlerce kez aynı yöntemin kullanılması lazım. İi formlar
Harikasın Batu 👍

R4TYs

Dikkat! DOLANDIRICIDIR
Rating - 0%
@jaxy adlı üyeden şikayetçiyim bu benle aşırı derecede tassak geçiyor milletin iyi götu kalkmış methodu arkadaştan satın aldım denedim çalışmadı ben methodu satın alıyorum kullanmadan fixleniyor hizmet alamıyoruz bu işten @Pharaben de satın almıştı çalıştı mi dedim hayır dedi eraya 90 tyle satmıştım aldığım methodu ona sordum forumda paylaşıldi dedi çalışıyormu dene dedim hayır dedi 3 kişiye denettirdik çalışmıyor çalışmıyor çalışmıyor bana methodu aldıktan 15 dk sonra fixledim diye yazıyor şimdi birde beni dolandırici gibi görünmek he size bir baba tokadı cidden lazım ayrıca @Leviosa sattım çalışmadı dahada var
SON DERECE HAKLI İSYAN

|𝐂𝐎𝐃|

ɴᴇ ʙᴇᴅᴇʟʟᴇʀ ᴏᴅᴇᴍɪsɪᴋ, ʙɪᴢᴅᴇɴ ɪʏɪsɪɴɪɴ ᴀᴍɪɴᴀ ᴋᴏʏɪᴍ.
Rating - 0%
Tokatklik bir durum görmüyorum aynı methodu bende aldım ve daha bu sabah bir müşteriyi memnun ettim umarım doğru yolu bulursun :)

Rating - 95.8%
@Cihan sana satılan ücretli ürün satıldıktan sonra forumda paylaşılmış ve sende satın aldığın methodu satışa çıkarmışsın, eğer bu iki şey olmasaydı jaxyi bir süre banlardım, olayın bütünü zaten perma hak etmior. Method satışları zaten diken üstünde bir ürün, daha satıldığı anda bile patlayabilir ne yazıkki

Ecrow kullanın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,510Konular
3,268,830Mesajlar
315,313Kullanıcılar
electus11Son Üye
Üst Alt