hemen fix olmazdi belki aqolm beni tehdit edip bedava paylaşan sensin fix yerse benim sorumluluğum degil ztn fix yiycekti kavga ettigimiz için fixlettim adam gibi dursanız new method bulur verirdim sizlere
beleşe veririm diyorsun e beleşe verince fix yemiycekmi beyinsiz kardeşimtehdit etmedim küfür etmeye devam edersen beleş veririm umrumda bile olmaz dedim naptın sen devam ettim zaten bende
hala çalışan method var umrumda olmaz dedim.
Ben sattım sağolsun Sende fixledinleviosa ben satmadım pharaben ben satmadım eraya ben satmadım !
ya olm tüm forma saldı aq nası fix olmazhemen fix olmazdi belki aq
Ben sattım sağolsun Sende fixledin
sen küfür etmeye devam edersen dedim aptal herifbeleşe veririm diyorsun e beleşe verince fix yemiycekmi beyinsiz kardeşim
Fixlemeseydin bananesatmasaydın umrumdamı
o zaman delikanlı gibi banını yiyip siktirip gideceksin forumdan.satmasaydın umrumdamı
tamam bekle dedin sen ve sonra methodu yazmaya gittin bende fixletmezsem oçum dedim ve fixlettim bedava saldıgın içinsen küfür etmeye devam edersen dedim aptal herif
bedava saldı formda herkese fixlenecekti zaten kavga ediyorduk ve fixlettim olay bu ?Fixlemeseydin banane
Yazmayın daha yeter konuşacak zananimiz yoktamam bekle dedin sen ve sonra methodu yazmaya gittin bende fixletmezsem oçum dedim ve fixlettim bedava saldıgın için
oglum suclu falan degilim bedava forma saldı herkese saldı ve 4 form basıp spam atıyorsa demekki fixleniyor method fix dedigim sey spam atmasıdır !jaxy suçlu ama kabul etmiyor ki amk bare suçunu kabul et niye sende fixledin hemen?nerden biliyon hemen fixleneçeni.Sanki sen instagramda calisiyorsun
Yazmayın daha yeter konuşacak zananimiz yok
Bana sorarsanız bu methodun çalışacağını sanmıyorum sana çalışmayan method satmış senin bazı anlaşamadığın ticaretlerin olduğu için bunu fırsat bilip methodu fixlettşm demiş. Methodu birisi kendi isteyerek fixletemez, fixlenmesi için binlerce kez aynı yöntemin kullanılması lazım. İi formlar@jaxy adlı üyeden şikayetçiyim bu benle aşırı derecede tassak geçiyor milletin iyi götu kalkmış methodu arkadaştan satın aldım denedim çalışmadı ben methodu satın alıyorum kullanmadan fixleniyor hizmet alamıyoruz bu işten @Pharaben de satın almıştı çalıştı mi dedim hayır dedi eraya 90 tyle satmıştım aldığım methodu ona sordum forumda paylaşıldi dedi çalışıyormu dene dedim hayır dedi 3 kişiye denettirdik çalışmıyor çalışmıyor çalışmıyor bana methodu aldıktan 15 dk sonra fixledim diye yazıyor şimdi birde beni dolandırici gibi görünmek he size bir baba tokadı cidden lazım ayrıca @Leviosa sattım çalışmadı dahada var
adminler inceleyip gereğini yapsınlar son diyeceğim şey ben methodu sattım önceden emire sabah cihana sattım emir ile kavga çıktı aramızda emir methodu bedava atacağını söyledi bende fixletmezsem oçum dedim ve formda herkes methodu denedi bir anda 4tane mailde sonra spama düştü yani fix yemiş oldu bende boş boş mail attım bedava attığı için.
Harikasın Batu 👍Bana sorarsanız bu methodun çalışacağını sanmıyorum sana çalışmayan method satmış senin bazı anlaşamadığın ticaretlerin olduğu için bunu fırsat bilip methodu fixlettşm demiş. Methodu birisi kendi isteyerek fixletemez, fixlenmesi için binlerce kez aynı yöntemin kullanılması lazım. İi formlar
SON DERECE HAKLI İSYAN@jaxy adlı üyeden şikayetçiyim bu benle aşırı derecede tassak geçiyor milletin iyi götu kalkmış methodu arkadaştan satın aldım denedim çalışmadı ben methodu satın alıyorum kullanmadan fixleniyor hizmet alamıyoruz bu işten @Pharaben de satın almıştı çalıştı mi dedim hayır dedi eraya 90 tyle satmıştım aldığım methodu ona sordum forumda paylaşıldi dedi çalışıyormu dene dedim hayır dedi 3 kişiye denettirdik çalışmıyor çalışmıyor çalışmıyor bana methodu aldıktan 15 dk sonra fixledim diye yazıyor şimdi birde beni dolandırici gibi görünmek he size bir baba tokadı cidden lazım ayrıca @Leviosa sattım çalışmadı dahada var
Daha ne kadar sunucam bana sattıktan sonra çalışmıyor sikimde değil öncesiTokatklik bir durum görmüyorum aynı methodu bende aldım ve daha bu sabah bir müşteriyi memnun ettim umarım kanıtlarını sunarsin bu dediklerinin![]()
ADASDASDAS
Knk olayı bana daha detaylı anlattı bence yapmayın gereksiz yere tg bakDaha ne kadar sunucam bana sattıktan sonra çalışmıyor sikimde değil öncesi![]()