Yok işte bana anlat birader sen ben nasıl ios ekranindaki maili güya Kurucu Maildi ya değil nasıl yapıcamya dostum sen benim anlatmak istediğimi anlamıyorsun. aklında bir cümle belirlemişsin "Kurucu yok" bundan sonrası yok zaten
Yok işte bana anlat birader sen ben nasıl ios ekranindaki maili güya Kurucu Maildi ya değil nasıl yapıcamya dostum sen benim anlatmak istediğimi anlamıyorsun. aklında bir cümle belirlemişsin "Kurucu yok" bundan sonrası yok zaten
nasıl napacaksın dostum kurucu adama geçtiYok işte bana anlat birader sen ben nasıl ios ekranindaki maili güya Kurucu Maildi ya değil nasıl yapıcam
ahahhahhahaaha ee napicam ben kuruculu diye aldığım hesap kurucu değil şuan ?diyorum ki kurucu geçtikten 1 hafta sonra sahibi tekrar kurucu oluyor. hesabı sana satmadan önce hesap 5 6 gündür elimde ve kuruculuydu. sana sattığımda ise kurucu eski sahibi olmuş olmalı.
dostum kuruculu hesap verdim ben sana, sana verdikten sonra kurucu sahibine geçmiş. beni ilgilendiren bir konu yokahahhahhahaaha ee napicam ben kuruculu diye aldığım hesap kurucu değil şuan ?
Sebebinden konu kilitlenecektir, son olarak @Jins eklemek istediğin bir şey var mı ?INSTAGRAM ANANİ SİKEYİM SENİN BİR İKİ HESAP İÇİN UĞRAŞMAYA GEREK YOK KONU KİLİT
yok, teşekkürler konuya katılan arkadaşlar için. sanada tekrardan ayrı teşekkür ederim ilgin için.Sebebinden konu kilitlenecektir, son olarak @Jins eklemek istediğin bir şey var mı ?
Saygından dolayı ben teşekkür ederim. Konu kilitlenip çöp tenekesine taşınmıştır.yok, teşekkürler konuya katılan arkadaşlar için. sanada tekrardan ayrı teşekkür ederim ilgin için.
cihan benim suçsuz olduğumu anlayıp kusura bakma dedi. sorun yok dedim ve olayı kapattık abi.