Jony Sins bilinmeyenleri koskoca mazi

pezevenk bana zamanında 9 tekrar çektiriyordu stüdyoyu döl basıyordu bir keresinde boğuluyorduk neyse ustası şahin k dır hatta türktür amk bir zamanlar düğün sanatçılıgından...

pezevenk bana zamanında 9 tekrar çektiriyordu stüdyoyu döl basıyordu bir keresinde boğuluyorduk
neyse ustası şahin k dır hatta türktür amk bir zamanlar düğün sanatçılıgından gelmedir ipne evet beyler maaziyi anlat mak gerekirse sen 1970 ti şahin abiniz ve ben maaleden tanışıyorduk beni ilk karıya götüren adamdır birgün moralim çok bozuktu nooldu kenan dedi abi moralim bozuk dedim gel senle mektebe gidekdedi tamam abi dedim bak bu ablan sana fizigi anlatacak dedi :f olanlar oldu tabi şahin abi yan odada bmv den hızlı çalışıyordu resimiz öyleki hızda bruce lee yi geçer aletini göremezdiniz o kadar hızlı bir adamdır ben okuldan atılmıştım şahin abiye durumu anlattım o da sikerim böle hayatı amk dedi sonra film sektörüne atıldık şahin abiye 2-3 filmini ben çekmişimdir allah var sonra reis prof çalışan şirketlere transfer oldu sonra yıl 90 dı şahin reğisle buluştuk bir düğüne gitmiştik ilk canı orda keşfetmiştik [coniye bir şey dienler elimizdeki çingen cevatı görmediniz] elinde klarnet ufak ufak çalıyor boyuna karılara bakıyorduk sonra reis dediki ben bu çocukta cevher gördüm amk dedi reğis pezevenkleri orospuları oçlarını gözlerinden anlar öyle bir yetenegi vardı sonra aldık yanımızda ilk getir götür yaptırıyorduk öle böle 90lar ıda geçirdik sene geldi 2000 e coni artık proftu resmen ipmanın örencisi brucee lee gibiydi şahin reis ona bilinmeyen teknikler ve yetenekler öretti o artık hazırdı gözlerinden anlamıştık o zamanlar filmler patlamıştı sene oldu 2005 3 ümüzü brazzers a çağırdılar atladık uçağa gittik kanadaya montreal e evet olay böyle beyler şahin reisle çok anılarım var yeri gelince anlatabilirim ha o zamanlar nerde çalışıyordunuz dienlere trimax daydık

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
trimax bilinmezmi , sen ne iş yapıodun orada
biz şahin abinle oto tamircisindeydik sonra maaleye alman bi karı geldi dedim abi sana karı mı yok bulalım bitane illahada o die tuturdu kenan dedi ben gidiorum dedi almanyaya karının peşinde neler neler çekti çocukken bana hep ben aktör olacam derdi 80 lerin sonunda trimax patladı benimde alman akrabam vardı beni oraya referansıyla koymuştu reis dedi neden kendi filmimizi çekmeyelim reis o zaman bana şöyle bir söz dedi "acılar olmadan hayaller gerçekleşmez" ilk filmi çekmeye paramız yoktu o tuvalet temizliyordu bende ne iş bulursam yapıyordum gece gündüz uyumuyordu reisle hiç unutmam ilk filmi ilk tanındıgımız filmi sekreter jale yi bitirdik reis komik neşeli biriydi o an öyle bir ilgi gördükki regisi türkiye tanıdı elimizde şimdiki gibi hd çeken kamera deil adam gibi bir kamera yoktu kötü bir şeyle çektik reis motor dedi başladık sonra

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
132,219Konular
3,277,397Mesajlar
317,212Kullanıcılar
RabbySon Üye
Üst Alt