joomla başlığı olmadığı için konuyu buraya açtım. Daha önce kullandığımız bir radyo sitesi idi. Şener şen misali Joomla benim için sütoğlanı. Babasını da sevmezdim joomlanın. O...

joomla başlığı olmadığı için konuyu buraya açtım. Daha önce kullandığımız bir radyo sitesi idi. Şener şen misali Joomla benim için sütoğlanı. Babasını da sevmezdim joomlanın. O nedenle joomla hakkında hiç bir fikrim hiç bir bilgim yok.
Eğer bir radyo hosting sahibi iseniz kullanabileceğiniz ve de responsive bir temadır.
İNDİRECEK ARKADAŞLARIN DİKKATİNE:
veritabanını ve player ile istek hattını da beraberinde veritabanları ile yükledim. Joomla nın hangi versiyonudur,ne nerede nasıl çalıştırılır fikrim kesinlikle yok. o nedenle çalışmıyor, çalıştıramadım,nasıl çalışıyor ya da çok güzel çalışıyor,harika çalışıyor desenizde benim için bir anlam ifade etmeyecek. MEGA ya yükledim. joomlacılar mutlaka çalıtırırlar. Ayrıca içinde sanırım 2 tema daha var radyo ile alakalı.
SCRİPT BİRZAMANLAR KUSURSUZ ÇALIŞIYORDU. Şimdi bilmiyorum.2 seneden fazla oldu arşivde duruyor.
Görseldeki resimler an itibarı ile hosttan alınmıştır.

konu edit : Arkadaşlar kusura bakmayın uykum kaçtı bir inceleyim dedim.
Temalar joomla değil WP TEMASIDIR. 2adet tema ve içerisinde de pluginlerini ekledim.Önceki yüklemem sanırım silinmişti. Tema test edildi halen çalışır durumda . Konuyu wp temalara taşırsak uygun olacaktır.
demo: www.nidahosting.net/gececi
MEGA.NZindir :
radyo1.jpg radyo2.jpg radyo3.jpg radyo4.jpg

Son düzenleme:
131,788Konular
3,271,353Mesajlar
316,184Kullanıcılar
sigma123Son Üye
Üst Alt