adminsin diye birşey demiyorum kulak deliğine kadar boşalırım hahahahSus amini astarini sikerim egleniyoz![]()
adminsin diye birşey demiyorum kulak deliğine kadar boşalırım hahahahSus amini astarini sikerim egleniyoz![]()
Kelime haznesini büyütüyorÇocuk her dilden etmeye çalışıyor aştı kendini
Erkekçi olduğunu anladık halk diliyle ibne de diyebiliriz ama ben ibneyim diye bağırmana gerek yok bence, benim ile ilgili fantezilerini kendine sakla .ddESKORT DEDİĞİN HER GECE SENİ YATAKTA BAĞIRTAN KİŞİ OROSPUM BENİM![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@Lethia @codedbygrogi bizden ornek alin bakadminsin diye birşey demiyorum kulak deliğine kadar boşalırım hahahah

çocuk nasıl gaza geldiyse konuştuğu dilde kaydı aq adskjjkdasjkadsjadsSENİN O KAFANI TUTARIM SAKSOYA YATIRIRIM ORRRRRRRRRRRRRRRRRRRROSPU الابن O الأسرة ni SAKSOYA YATIRIRIM GÖTTEN ZORLARIM الأسرة NİN ALAYINA KAŞŞŞŞŞAR طفل seni
Jsmsksmwlsmwkmskwmjsçocuk nasıl gaza geldiyse konuştuğu dilde kaydı aq adskjjkdasjkadsjads
Olm bak kesin ailecvi sovuyon sen aq Suriyelisi ceviririm mesaji ansizin yazik olur yapmaSENİN O KAFANI TUTARIM SAKSOYA YATIRIRIM ORRRRRRRRRRRRRRRRRRRROSPU الابن O الأسرة ni SAKSOYA YATIRIRIM GÖTTEN ZORLARIM الأسرة NİN ALAYINA KAŞŞŞŞŞAR طفل seni

KDUEDSXSHSJXDNDSDEGçocuk nasıl gaza geldiyse konuştuğu dilde kaydı aq adskjjkdasjkadsjads
Öyle zaten az bir arapçam var oğlu yazıyor.Olm bak kesin ailecvi sovuyon sen aq Suriyelisi ceviririm mesaji ansizin yazik olur yapmane
CAZ YAPMA İCRAAT YAP KAŞAR SENİ O AYAK PARMAKLARININ ARASINA BOŞALIRIMÖyle zaten az bir arapçam var oğlu yazıyor.
Suriyeli olan sensin benceÖyle zaten az bir arapçam var oğlu yazıyor.
3 kere atıp 2 kere tutmuşlar seni herhalde, ben neden kızların seninle ilgilenmediğini anladım obezsin ve beynine oksijen gitmiyor evlat olsan sevilmezsin.O BURUN DELİKLERİNİ SİKE SİKE BOŞALIRIM HER NEFES ALDIĞINDA BENİM DÖLÜMÜN KOKUSUNU HATIRLARSIN OROSPU SENİ
AOEİAOİDKAODOAPFPSLKFLALFKSLKFKSK YARİLDİM
Alırım boyunduruğabenlede var mı kafes dövüşüne gelen? tüm hastane masrafları bana ait.
QWİŞÇİŞÇASİÇFİASŞÇFASFŞSA1 hafta karı sikmedim kısmında yarıldım aq asdkjkdasjkajskjkasdjkad