🔒 Bu içeriği görmek için giriş yapın
uppppppppppppp

bence kali daha iyi abAyrıntıları açsana görelim ayrıca şunu yükleyeceğine parrot yükle, kali pişmanlıktır![]()
![]()
sen kali daha stabil sorunsuz kullanıyorum diyorsan ne ala sevindim, benim sürekli bazı eylemlerimde kullandığım repolar gereği problem çıkartıyorbence kali daha iyi ab
orası ayrı dogru absen kali daha stabil sorunsuz kullanıyorum diyorsan ne ala sevindim, benim sürekli bazı eylemlerimde kullandığım repolar gereği problem çıkartıyor
neden kiAyrıntıları açsana görelim ayrıca şunu yükleyeceğine parrot yükle, kali pişmanlıktır![]()
![]()
viritual box ile denedim ve olmadı resimdeki şeyi söyliyor nasıl bi ayrıntı atiyim ki çözmek için
Bak bunun cevabını yukarıda arkadaşa verdim oku lütfenneden ki![]()
Attığın screende tamamın üzerinde ayrıntı yazıyor ona tıkla hata neden vermiş yazar bakviritual box ile denedim ve olmadı resimdeki şeyi söyliyor nasıl bi ayrıntı atiyim ki çözmek için
sadece bir kod verdiAttığın screende tamamın üzerinde ayrıntı yazıyor ona tıkla hata neden vermiş yazar bak
Sonuç Kodu:Attığın screende tamamın üzerinde ayrıntı yazıyor ona tıkla hata neden vermiş yazar bak