Kanıtlı 2gunde 50tl kazanma

ÖDEME KANITI EN AŞAĞIDA UYARİ : Referans sistemi ile kayıt olunabilir sadece , inanmayan deneyebilir :-) ben size kazandırıyorsam sizde bana kazandırın kolay gelsin bol...

ÖDEME KANITI EN AŞAĞIDA

UYARİ : Referans sistemi ile kayıt olunabilir sadece , inanmayan deneyebilir :) ben size kazandırıyorsam sizde bana kazandırın kolay gelsin bol kazançlar :)

Selam arkadaşlar hemen sizlere sistemden bahsedeyim.

Günlük reklam izleme hakkınız var. Site başlangıç olarak kısacası siteyi test etmeniz için 500tl başlangıç fonu veriyor. 2 gün boyunca reklamları izleyip 50tl kazanabilirsiniz. her reklam 15sn sürüyor sistem çok basit zor bir yanı yok merak etmeyin.

Nasıl kayıt olurum ve Görevleri nasıl yaparım?
Buraya tıklayarak kayıt olun

ve ardından hesaba girin ana sayfadan profilinize gidip orada şimdi başvurun yazan tuşa tıklayın ve siteyi güncelleyin. 500tl gelmiş olacak. Görev odası tuşuna tıklayın. Şimdi başlayın a tıklayın gelen ekranda o reklamdan kazanacağınız miktar yazıyor. Onayla ya basın ve reklam gelince başlamadıysa başlatıp aşağıdaki kırmızı çizgi dolana kadar bekleyin. Dolunca site sizi otomatik geri atacak. Bunu 20 defa yapınca 20-25tl o gün kazanırsınız. Yarın da 20-25 arası kazanırsanız 50tl yi direkt çekebilirsiniz.

Referans Sistemi

Referans ile getirdiğiniz kişiler günlük reklam izlemelerini yaptıkları takdir de onların her izlediği reklam dan %10 da siz alıyorsunuz 1-3tl arası 1 referans dan geliyor.

Ödeme kanıtı : https://www.hizliresim.com/g3snubc

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
131,943Konular
3,272,969Mesajlar
316,620Kullanıcılar
quizzurb1144Son Üye
Üst Alt