-
Castiel
obsesif kompülsif bozukluk hastası
büyük ihtimalle supreme olmana az kaldı diye like almanı istemiyorlarHerkes agresif daha methodu denemeden laf atıyor takma :d
büyük ihtimalle supreme olmana az kaldı diye like almanı istemiyorlarHerkes agresif daha methodu denemeden laf atıyor takma :d
Fix yememiş halini anlattim konuda ne var bunda ? + detaylı anlatım yapıp kanıt attım50 yıl önceki Methoddan bahsediyoruz eminmisiniz forumda defalarca paylaşılmış bir method agresiflik yok
Aynen knk tam olay bu :dbüyük ihtimalle supreme olmana az kaldı diye like almanı istemiyorlar
Eminmisiniz bence benle yarışmak istemezbüyük ihtimalle supreme olmana az kaldı diye like almanı istemiyorlar
dexin like leri gitmeseydi senle aynıydı hatta geçedebilridi 😎Eminmisiniz bence benle yarışmak istemez
Knk cevap verme inan ki değmez. Sonra ban yeriz vb boşver takılmadexin like leri gitmeseydi senle aynıydı hatta geçedebilridi 😎
Paylaşım için teşekkürler.Merhaba bugün detaylıca istediginiz kisinin ebedi wp kapatmayı göstereceğim.
BEĞENİN VE YORUM ATIN
*** Hidden text: cannot be quoted. ***
Bir konuya 5555555 kere up yazsaydim yada sizin gibi her saat başı konu atsaydim değil dex kralı gelse geçemezdidexin like leri gitmeseydi senle aynıydı hatta geçedebilridi 😎
lookMerhaba bugün detaylıca istediginiz kisinin ebedi wp kapatmayı göstereceğim.
BEĞENİN VE YORUM ATIN
kanka dexde supreme olmasına az kala millete like atın deseydi herkesde 100 200 like atsaydı onuda kralı geçemezdiBir konuya 5555555 kere up yazsaydim yada sizin gibi her saat başı konu atsaydim değil dex kralı gelse geçemezdi
Puhahahah evetkanka dexde supreme olmasına az kala millete like atın deseydi herkesde 100 200 like atsaydı onuda kralı geçemezdi
neyse kimseyle arayı bozmaya gerek yok iyi forumlarPuhahahah evetevet 100 Like kala atın diyorum ya ondandır
BklmMerhaba bugün detaylıca istediginiz kisinin ebedi wp kapatmayı göstereceğim.
BEĞENİN VE YORUM ATIN
+Merhaba bugün detaylıca istediginiz kisinin ebedi wp kapatmayı göstereceğim.
BEĞENİN VE YORUM ATIN
BEĞENİN VE YORUM ATIN
Merhaba bugün detaylıca istediginiz kisinin ebedi wp kapatmayı göstereceğim.
BEĞENİN VE YORUM ATIN
uppMerhaba bugün detaylıca istediginiz kisinin ebedi wp kapatmayı göstereceğim.
BEĞENİN VE YORUM ATIN
BEĞENİN VE YORUM ATIN
Ya da knk şey yapak txtde düşen hesabı veriyorum diye konu açan hesap 40 takipçili olsun veya 35k veriyorum diyip şifre olsun öyle react kasarim bak bu fikirde güzelmiş :dBir konuya 5555555 kere up yazsaydim yada sizin gibi her saat başı konu atsaydim değil dex kralı gelse geçemezdi
EywPaylaşım için teşekkürler.
BEĞENİN VE YORUM ATIN
👍😘Ya da knk şey yapak txtde düşen hesabı veriyorum diye konu açan hesap 40 takipçili olsun veya 35k veriyorum diyip şifre olsun öyle react kasarim bak bu fikirde güzelmiş :d
baQımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmMerhaba bugün detaylıca istediginiz kisinin ebedi wp kapatmayı göstereceğim.
BEĞENİN VE YORUM ATIN
eline sağlıkTaslak farklı + detaylı anlatım yaptım + alıntı konu değil zaten kendim hazırladım

Sağol dostumeline sağlık![]()
Keşke şöyle yorumlar atmasaniz mantıklı yorumlar atsanız keşke
BEĞENİN VE YORUM ATIN
LookMerhaba bugün detaylıca istediginiz kisinin ebedi wp kapatmayı göstereceğim.
BEĞENİN VE YORUM ATIN