2 hafta 1 ay arasi dayanan site kurulum için yazabilirsiniz + fiyat 50 Tl 2 haftadan kisa surede kapanirsa para iade iletisim : @bedirxklc
.ya dayı para olsa kapanmayan site açmayı herkes biliyo para yok a/k bende free host var 2 haftadır açık vermeyin para mara gelin bana yardım ediyim
tm knkaya dayı para olsa kapanmayan site açmayı herkes biliyo para yok a/k bende free host var 2 haftadır açık vermeyin para mara gelin bana yardım ediyim
Ticaret konusunu baltalamak ban.sebebidir , kuralı bilmediğini farz ederek bu seferlik ceza uygulaması yapmayacağım.ya dayı para olsa kapanmayan site açmayı herkes biliyo para yok a/k bende free host var 2 haftadır açık vermeyin para mara gelin bana yardım ediyim
dayı sağolda ayıptır söylemesi adamın dolandırıcı olmadığını nerden biliyonuz öyle her önüne gelen ticaret konusu açabiliyorsa açalım bizde dolandıralım milleti bence bi kanıt kanaat getirilmesi lazım çok kişi mağdur olabilir bu durumdan saygılarTicaret konusunu baltalamak ban.sebebidir , kuralı bilmediğini farz ederek bu seferlik ceza uygulaması yapmayacağım.
gokanabe, host nerede ki abe?dayı sağolda ayıptır söylemesi adamın dolandırıcı olmadığını nerden biliyonuz öyle her önüne gelen ticaret konusu açabiliyorsa açalım bizde dolandıralım milleti bence bi kanıt kanaat getirilmesi lazım çok kişi mağdur olabilir bu durumdan saygılar
isim vermeyelim cio burda olmazgokanabe, host nerede ki abe?
Yardim et banaisim vermeyelim cio burda olmaz
dc yaz kardesim OSSURUK#3528Yardim et bana
jese#1111 attım abedc yaz kardesim OSSURUK#3528
dolandirici oldugumu nerden biliyon knka dolandirdimmi senidayı sağolda ayıptır söylemesi adamın dolandırıcı olmadığını nerden biliyonuz öyle her önüne gelen ticaret konusu açabiliyorsa açalım bizde dolandıralım milleti bence bi kanıt kanaat getirilmesi lazım çok kişi mağdur olabilir bu durumdan saygılar
ben sen dolandırıcı mısın dedim niye element uyduriyündolandirici oldugumu nerden biliyon knka dolandirdimmi seni