Kardeşim bir dakika bakar mısın | SM Çeken Çakmakçı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
diyerek beni yanına çağıran çakmakçının ilginç olayını anlatıcam.

Antalyada güzel bir gün. Alışverişimi yapmışım elimde bershkanın poşetleri kıyafetim jilet gözlük falanda var.

Ara sokağa girdim roman çingen dolu bi çakmakçı kardeşim bir dakika bakarmısın dedi .

Lan öyle bir anlatıyorki diyorumki yok abi tesbih almıcam sence bende sallıcak tip varmı .

Kolye takıyor boynuma çok yakıştı diyor satmaya çalışıyor yav yok abi dedim.

Neyse zippo çakmakları gördüm bari bundan alayım evine ekmek götürsün dedim ne kadar abi dedim 50TL dedi.

Ok alıyom dedim bana ismini yazayımmı kardeşim dedi. Yav yoık abi sağol dedim içimnden verimde 50tl siktir olup gideyim diyorum. Yok abi salmıyor.

Neyse yaz amk dedim.

Sonra bileklik çıkardı hediyem olsun diyor yav yok sağol orosbnunun doğurduu diyorum yok olsun abi isim yazayım babanın adı ne dedim babam hapiste diyoruım annemi soruyor görüşlmüyorum dedim salmadı tamam yaz amk lanet gitsin Erhan dedim yazdı.

Sonra demesin mi borcun 500TL harf başı 50 alıyorum kardeşim .

OHAAA ANANIN AMI DEDİM ŞAKA SANDIM DİYORKİ NE ÇIKARSA ALIRIM LAND OLANDIRDI BENİ OROSPUI ÇOCU bana dediki ben sana söyledim diye eyv demiştir belki ben anlamamışımdır çünki çok boş konuşur böyle insanlar malı satmak adına dinlemedim bi süre sonra

DUIA ETTİÖM İNŞALLAH ELİMİ NAKİTLERİN OLDUĞU CEBE ATMAMIOŞIMDIR DİŞYE AMK NAKİTLİ CEBE ATMIŞIM 320TL ÇIKTI VERDİM

ÇAKMAK EVDE DANDİK 10 LİRALIK ZİPPO GAZI BİLE YOK AQ.

Olaydan 1 ay sonra mahallenin bebelerinden çakmak istedim dediki abi amk bi çakmağa 250 tl verdim dedi Lan yoksa çakmakçımı dedim evet dedi aynı adam bunlarıda sikmiş.

Şimdi benmi çakmakçıyı siktim omu beni ve dikkat edin göz teması kurmayın bu orospu çocuklarıyla ananızı sikerler cebinizde poara bırakmazlar

🔒 Bu içeriği görmek için giriş yapın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
133,774Konular
3,290,803Mesajlar
324,574Kullanıcılar
samobaba22Son Üye
Üst Alt