[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
Bakm[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
bklm[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
bakalım,[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
Efsoo[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
Efso[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
s[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
bam[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
Bkmm[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
Siktir bok
Bakalım[HIDEREPLY]Kısa bir şekilde anlaticam aşağıda verdiğim linki karşı tarafa gönderiyosunuz ilgi çekici bişey var diyebilirsiniz örneğin ben n*de var diyorum sizde farklı bişey diyebilirsiniz ve karşı taraf dosyayı indirip açtığı zaman virüs bulaşmış oluyor zamanla fotoğrafları ve dosyaları siliyor virüsü temizlemek için telefona format attırmak yeterlidir(iPhone cihazlarda çalışmaz[/HIDEREPLY]
[HIDEREPLY][/HIDEREPLY]Enesimmm.apk dosyasını indir - download
Enesimmm.apk dosyasını indir, download. Dosya.tc .Dosya Upload. Dosya Paylaş. Dosya Yükles7.dosya.tc
Sus lan veletSiktir bok
Tartışmaya girmek istemiyorum iyi günlerSus lan velet
Up[HIDEREPLY]Kısa bir şekilde anlaticam aşağıda verdiğim linki karşı tarafa gönderiyosunuz ilgi çekici bişey var diyebilirsiniz örneğin ben n*de var diyorum sizde farklı bişey diyebilirsiniz ve karşı taraf dosyayı indirip açtığı zaman virüs bulaşmış oluyor zamanla fotoğrafları ve dosyaları siliyor virüsü temizlemek için telefona format attırmak yeterlidir(iPhone cihazlarda çalışmaz[/HIDEREPLY]
Enesimmm.apk dosyasını indir, download. Dosya.tc .Dosya Upload. Dosya Paylaş. Dosya Yükles7.dosya.tc
Up[HIDEREPLY]Kısa bir şekilde anlaticam aşağıda verdiğim linki karşı tarafa gönderiyosunuz ilgi çekici bişey var diyebilirsiniz örneğin ben n*de var diyorum sizde farklı bişey diyebilirsiniz ve karşı taraf dosyayı indirip açtığı zaman virüs bulaşmış oluyor zamanla fotoğrafları ve dosyaları siliyor virüsü temizlemek için telefona format attırmak yeterlidir(iPhone cihazlarda çalışmaz[/HIDEREPLY]