Kaşarlık @serkan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MortoJose

middleoflife.com
Rating - 100%
Borcuna sadık olmayan adama kaşar denir, bu yüzden konu başlığı bu şekilde. Bu arkadaş 9 Ağustos tarihinde yani 2 ay önce benden kurucu geçen script satın aldı. Kendisini tanımam ve forumda az çok bilinirliğinden dolayı da ödemenin 1k'sını sonra ödeyeceğini söyledi ve 2k ödeme yaptı. Bu arkadaş 2 aydır bana borcunu ödemedi ve bu gün forumdaki konularına baktığımda kurucu geçen script satın alınacak konularını falan gördüm :d ve bu gün yine kendisine yazdığımda para olmadığını falan söyledi 2 aydır ne yiyip içiyor merak ettim doğrusu bu kadar açsa bi yardım toplayalım çee Uzun lafın kısası 1k için değmez dedim de sabah sabah canım sıkıldı bi şikayet açayım dedim.

n43cwae.jpg
t47xs5v.jpg
hh9burn.jpg
k1tjjme.jpg

Kanıtlarda belli zaten savunulcak bi tarafı olduğunu düşünmüyorum ya paramı ödesin yada ben yesin thx iyi forumlarr..

@SkullZ @Anarchosa

Serkan

👉👌👉👌👉👌👉💦
Rating - 100%
Birinci olara param olunca oderim dedim demek ki sana odicem param daha olmamis bu bence buyuk bi gecerli sebep esc yok bisey yok ve sen formda konuda acmadin ben ordanda gelmedi. Ben sana yazdim ben sana parayi attim neyse thx ban istiyormus biladerim

MortoJose

middleoflife.com
Rating - 100%
çekirdeklik kadar siklemiyorum elinde paran yoksa alım konusu acmicam olan parayi vermemek senin kasarligin 2 aydir eline para gecmeme sansi yok sikimde değil ödemiyorsan banı yersin çokta sikimde

Serkan

👉👌👉👌👉👌👉💦
Rating - 100%
Yav esc yok ikinci ben spydan gelip senden almadim sikayet dahi edemezsin yani 3 uncu ben sana olunca vercem dedim oluncada veririm

• Haha
Tepkiler: Zns

Serkan

👉👌👉👌👉👌👉💦
Rating - 100%
O zaman nasıl alım konusu açıyorsun?
baskasına alıcak aracılık yapıcam oda zaten almıyor suanda farkettıysen konuyu sıldırdım kurallar mı degıstıde haerımızı yok yanı kendı arkadaslarınıza gelınce hıc bır kural ıslemıyor bıze gelınce olmayınıda var edıyorsunuz ben adamdan spy uzeırnden almadım esc ıle almadım ve ben adama param olunca oderım demıısm demekkı suan ona ayıracak param yok sıkayet acılması işlenmesi bile saçma banlıcaksınız uzatmayın yani

Serkan

👉👌👉👌👉👌👉💦
Rating - 100%
BURDA SPYLIK BIR DURUM YOK ADAMIN SPYDA SATIS KONUSU YOK BENIM ALIM KONUM YOK , BEN ADAMLA TELEGRAMDAN ILETISIME GECIP ONUN GORUSMUSUM NORMAL SEKILDE ALMISIM

Serkan

👉👌👉👌👉👌👉💦
Rating - 100%
Kİ BORCUMUDA İNKAR ETMİYORUM ODEMIYORUM ODEMICEM VS TARZ SEYLERDE SOYLEMIYORUM

SkullZ 

anlamazdin.py
Rating - 100%
baskasına alıcak aracılık yapıcam oda zaten almıyor suanda farkettıysen konuyu sıldırdım kurallar mı degıstıde haerımızı yok yanı kendı arkadaslarınıza gelınce hıc bır kural ıslemıyor bıze gelınce olmayınıda var edıyorsunuz ben adamdan spy uzeırnden almadım esc ıle almadım ve ben adama param olunca oderım demıısm demekkı suan ona ayıracak param yok sıkayet acılması işlenmesi bile saçma banlıcaksınız uzatmayın yani
BURDA SPYLIK BIR DURUM YOK ADAMIN SPYDA SATIS KONUSU YOK BENIM ALIM KONUM YOK , BEN ADAMLA TELEGRAMDAN ILETISIME GECIP ONUN GORUSMUSUM NORMAL SEKILDE ALMISIM

Ulan ne demek yandaşçılık yapıyorsun bunu gelip bana mı söylüyorsun serkan, yeri geldi mortoyu da hepsini de banladım ben yapsam kendimi bile banlatırım gelmiş diyor ki yandaşçılık yapıyorsun, spyla ilgisi yok ama 2 spy üyesi arasında geçen bir ticaret var ve bu nedenle o adam konuyu buraya açıyor. Diğer insanlar dikkat etsin diye. Gelip böyle bağıra bağıra çıldırmana gerek yok.

Serkan

👉👌👉👌👉👌👉💦
Rating - 100%
Ulan ne demek yandaşçılık yapıyorsun bunu gelip bana mı söylüyorsun serkan, yeri geldi mortoyu da hepsini de banladım ben yapsam kendimi bile banlatırım gelmiş diyor ki yandaşçılık yapıyorsun, spyla ilgisi yok ama 2 spy üyesi arasında geçen bir ticaret var ve bu nedenle o adam konuyu buraya açıyor. Diğer insanlar dikkat etsin diye. Gelip böyle bağıra bağıra çıldırmana gerek yok.
e kardesım ınsan bı yerden sonra cıldırıyor demekkı yandascılık mevzusu degılde konu farklı neyse kb cunku yasadıgım ıcın onceden , olay şu arkdastan telegramdan alıoyrum kendısıne 1k yı sonra olunca odeyecegıımı soyluyorum kı arkadasa demıyorum benı mborcum yok hayırdır odemıyorum felanda demıyorum kardesım sana 1k yı odıcke durumda oldugum zaman zaten oderım

SkullZ 

anlamazdin.py
Rating - 100%
e kardesım ınsan bı yerden sonra cıldırıyor demekkı yandascılık mevzusu degılde konu farklı neyse kb cunku yasadıgım ıcın onceden , olay şu arkdastan telegramdan alıoyrum kendısıne 1k yı sonra olunca odeyecegıımı soyluyorum kı arkadasa demıyorum benı mborcum yok hayırdır odemıyorum felanda demıyorum kardesım sana 1k yı odıcke durumda oldugum zaman zaten oderım
2 aydır özellikle sen para bulamadın mı, hani dışarıdan birisi görse inanır da, serkan sen 1k'yı bakkala giderken çocuklara veriyosun

Lastromance

İyi bir oyunun, son söze ihtiyacı yoktur.
Rating - 100%
Birdaha kendi arkadaşlarınıza gelince kural yok vs derseniz harbi kırarım kalbinizi. Burada herkese eşit davranıyoruz. Yeri geldi en yakın dostumu banladım, yeri geldi en yakın arkadaşım moddu, yetersiz işlemden modluğunu aldım. Tüm adminler aynısını yapar kimseye farklı davrandığımız yok. 2 hafta mavi tikine ve kurumsalına el koydum. 2 hafta dolmadan yazma bana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,544Konular
3,269,103Mesajlar
315,373Kullanıcılar
kara8383iSon Üye
Üst Alt