Kendi yapımım sıradan hesap makinesi :)

İşte başlıktaki gibi :) Hesap makinesi yaptım 4 işlem toplama,çıkarma,çarpma,bölme ilk defa yapıyorum paylaşıyim dedim,bakmak isteyen çıkabilir diye ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşte başlıktaki gibi :) Hesap makinesi yaptım 4 işlem toplama,çıkarma,çarpma,bölme ilk defa yapıyorum paylaşıyim dedim,bakmak isteyen çıkabilir diye ;
http://www.dosya.tc/server9/ggf2va/4islem.rar.html
.rar'ın içindeki 2 dosyayı da upload edin /4islem.php 'de bulabilirsiniz hesap makinesini :D
bu arada kodları ne çaldım nede yapımını izledim sadece düşündüm php dili harika bir dil bende yeni öğrenmeye başlıyorum herkese tavsiyemdir şimdiden :)

AkD40p.png

Q7LDJ3.png

hesap makinesini alıp kafana fırlatasım geldi , sonra php ile yazdığını gördüm ve nekadar gereksiz birşey dedim kendi kendime , sonra dedimki php yi yeni öğreniyor ve düzenlice devam ederse 1 senede ustalaşır bile...

hesap makinesini alıp kafana fırlatasım geldi , sonra php ile yazdığını gördüm ve nekadar gereksiz birşey dedim kendi kendime , sonra dedimki php yi yeni öğreniyor ve düzenlice devam ederse 1 senede ustalaşır bile...
Hocam gereksiz zaten hesap makinesi bulmak isteyen internete 2 kelime yazarakta bulur ama beni ne kadar geliştirdiği önemli mesela şuan o hesap makinesinde bir hata var bölme tarafına birşey yazmayınca hata veriyor o hatayı düzeltme peşindeyim,günü gelecek script yazarken o hatayla karşılaşacağım ve o hatayı daha önceden gördüğüm için kolaylıkla atlatabileceğim :) önemli olan tecrübe her zaman.Teşekkür ediyorum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,701Konular
3,270,428Mesajlar
315,921Kullanıcılar
yanciSon Üye
Üst Alt