Kendimi Tanıtacağım. Konu Bu Kadar Basit =)

Rating - 0%
Öncelikle Satırlarıma Başlamadın Önce Belirtmeyi isterim Ki Mizahı Eğlenceli Biriyimdir. Şaka ve Gırgır Sever Genelde O Şekilde Yaklaşırım.

Emre Şahin ( 30 )
Y.Mahalle/ANKARA
Ins @emrshnin
Ins @luxurypremiumdesing
Ins @luxury.e.o.p.

Herkese Selamlar Sevgiler Arkadaşlar.2 Kız Çocuğu Babasıyım.
Grafik Tasarımla İlgiliyim Alanım Tamamen Bu Yalnız Oldukça Profesyonel ve Kaliteli İşler Yaparım. Sizlerinde Tasarım, Dizayn, Anime, After, Modelleme v.s. İhtiyacınız Olursa Seve Seve Yardımcı Olurum.

Formdaki Amacım Ticari Bakıyorum Tamamen Amacım Kısa Yoldan Çok Çabuk Zengin Olmak v.s. Gibi Değil Kendi Düşünce ve Projelendirdiğin İşler İçin Yardım Destek Bilgi Veya Birliktelik Sağlayarak Hayatta Kimseye Muhtaç Kalmadan Geçinmek Geçinebilmek. Bunun İçinde Ulaşmaya Umut Ettiğim ve Kendini Görmek İstediğim Kafamdaki Tasarımda Başarılı İnsanların Desteği, Emeği, Yardımı ve Dostluğuna Sahip Olarak Güzel Yaşayarak Güzel İzler Bırakmaktır.

Kendi Reklam ve Tanıtım Üzerine Kurmuş Olduğum Dijital Baskı Atölyesi Lazer Kesim, UW Baskı, Branda, Afiş, Matbuu Evraklar Baskı Hizmeti Verdiğin Ankara Kazımkarabekir de Bir Dükkanım Var Ekmek Davası Bizimkisi, Umut Ettiğim Talepleri Sayenizde Tamamlayacak Olabileceğime İnanıyor Sevgiyle Selamlıyorum Sizi =)

Sawreinc

illegal bin legal'den iyidir
Rating - 0%
Öncelikle Satırlarıma Başlamadın Önce Belirtmeyi isterim Ki Mizahı Eğlenceli Biriyimdir. Şaka ve Gırgır Sever Genelde O Şekilde Yaklaşırım.

Emre Şahin ( 30 )
Y.Mahalle/ANKARA
Ins @emrshnin
Ins @luxurypremiumdesing
Ins @luxury.e.o.p.

Grafik Tasarımla İlgiliyim Alanım Tamamen Bu Yalnız Oldukça Profesyonel ve Kaliteli İşler Yaparım. Sizlerinde Tasarım, Dizayn, Anime, After, Modelleme v.s. İhtiyacınız Olursa Seve Seve Yardımcı Olurum.

Formdaki Amacım Ticari Bakıyorum Tamamen Amacım Kısa Yoldan Çok Çabuk Zengin Olmak v.s. Gibi Değil Kendi Düşünce ve Projelendirdiğin İşler İçin Yardım Destek Bilgi Veya Birliktelik Sağlayarak Hayatta Kimseye Muhtaç Kalmadan Geçinmek Geçinebilmek. Bunun İçinde Ulaşmaya Umut Ettiğim ve Kendini Görmek İstediğim Kafamdaki Tasarımda Başarılı İnsanların Desteği, Emeği, Yardımı ve Dostluğuna Sahip Olarak Güzel Yaşayarak Güzel İzler Bırakmaktır.

Kendi Reklam ve Tanıtım Üzerine Kurmuş Olduğum Dijital Baskı Atölyesi Lazer Kesim, UW Baskı, Branda, Afiş, Matbuu Evraklar Baskı Hizmeti Verdiğin Ankara Kazımkarabekir de Bir Dükkanım Var Ekmek Davası Bizimkisi, Umut Ettiğim Talepleri Sayenizde Tamamlayacak Olabileceğime İnanıyor Sevgiyle Selamlıyorum Sizi =)
pek inandırıcı gelmedi lan 30 yaş adam 15 yaşında ki çocuk gibi davranıyor

Sawreinc

illegal bin legal'den iyidir
Rating - 0%

Emre Şahin ( 30 )
Y.Mahalle/ANKARA
Ins @emrshnin
Ins @luxurypremiumdesing
Ins @luxury.e.o.p.

ama hg yinede yanlış anlama genç görünümlü olduğunu söyledim hakaret olarak anlaşılmasın

Rating - 0%
Hoşgeldin reis forum hakkında bilgi vereyim istiyorsan kim necidir ne yapılır falan fıstık çee
Sevgiler Saygılar, Allahın Sevem Senin Kardeşim Çok İyi Olur, Boş Caddede Geziyoruz Hiç Bişey Yok 🙃 Şöyle İşlek Bi Kaç Yer Göstersen Galdasım Yardımcı Olamak İçin Zaman Ayırabilirsen MÜK Olur 🤩

R00T3R

Dolandırıcıdır, hiçbir konusundan dosya indirmeyin

SOYTARI
Rating - 0%
Aramıza hoş geldin dostum inşallah kalıcı olman dileğiyle Allah bağışlasın bu arada gerçekten güzel temiz kalpli bir adamsın umarım bu sektör de senin için en iyisi neyse o olur hayırlı olsun tekrardan. :)
Her hangi bir şeyde yardım olur soru sormak istersen muhabbet sohbet felan ben hep buradayım bana yazman yeterli.

Rating - 0%
Konuyu okuyunca aşırı rahatladım nedense hoşgeldin abi kalıcı olman dileğiyle :)

Rating - 0%
Aramıza hoş geldin dostum inşallah kalıcı olman dileğiyle Allah bağışlasın bu arada gerçekten güzel temiz kalpli bir adamsın umarım bu sektör de senin için en iyisi neyse o olur hayırlı olsun tekrardan. :)
Her hangi bir şeyde yardım olur soru sormak istersen muhabbet sohbet felan ben hep buradayım bana yazman yeterli.
Bende Aranıza Kalmaktan Mutluluk Duydun Kardeşim. Rabbim Gönüllere Dokunmayı Başarmış Akıllarda Kalanlaran Eylesin İnsanllar. Dünyevi İfadelerin "EN" İyle Mutlu Ettiğin İçin Sizlerinde Ömrü Temiz Kalpli İnsanlarla Birlikte Sürmesini Diyorum. 😇 Amin Amin Aziz'im Muhakkak Olur Bilirim Sağlayacağım Tanışmak Kazanç Karşılıklı Yardım Şereftir. 🤝

131,535Konular
3,269,052Mesajlar
315,362Kullanıcılar
Harun beySon Üye
Üst Alt