yok bluestacks var sadeceözel dosyaların varsa bilmediğin uygulamaları yüklemeyecektinders olsn sana
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
yok bluestacks var sadeceözel dosyaların varsa bilmediğin uygulamaları yüklemeyecektinders olsn sana
hemen indriiyorumAdw Cleaner indir
şu eleman zamanında çok işime yaradi varsa temizler muhtemelen
Netstat ile keylogger tespit edilemez. Arama kısmına defender yaz. Microsoft defender ilk tam tarama sonrasında ÇEVRİMDIŞI taramayı yapArkadaşlar bilgisayarımda bunların olduğuna katıtım var bakın
1.kanıt bazı sitelerde anlamak için cmd ye bunu yazınca "netstat -a | find "25" eğer boş oluyorsa keylogger yada rat yok demekmiş eğer yazı varsa var demekmiş bendeki görüntü
Ekli dosyayı görüntüle 17252
2.kanıt
görev yöneticisinde dllhost.exe
bakın 2 tane dllhost.exe var
Ekli dosyayı görüntüle 17254
dosya konumları ve özellikleri
1.dllhost.exe (SysWOW64 te olan)
Ekli dosyayı görüntüle 17256
Ekli dosyayı görüntüle 17257
Ekli dosyayı görüntüle 17258
2.dllhost.exe system32 de olan
Ekli dosyayı görüntüle 17259
Ekli dosyayı görüntüle 17260
Ekli dosyayı görüntüle 17261
Ekli dosyayı görüntüle 17263
başlangıça bakınca bişey yok burda
arkadaşlar lütfen sizde cmd yi açıp "netstat -a | find "25" tırnaklarda yazın eğer ekran boşsa yazın eğer doluysa benimki gibi yazıyosa söyleyin en azından endişemi gidereyim
am.koyim onune geleni indirme Windows defender boşuna mı varhemen indriiyorum
AİMSŞWNFŞWNFŞWNFLSJFLWJFLWJLQNDLQNDKWJRJbu pc yi iyice sikicek benden demesi
önceden tarattım boşam.koyim onune geleni indirme Windows defender boşuna mı var

ya am.koyim boşşa niye burda yaygara çıkartıyorsunönceden tarattım boş
ozaman bende not defterinden söverimolm sen hala pc yi açık tutuyorsun özelim var diyorsun adam donuna kadar çekmiştir bilgileri![]()
iyide dllhost felanya am.koyim boşşa niye burda yaygara çıkartıyorsun
ĞÜASDĞSAŞDĞÜŞASĞDĞSLAĞWFLŞĞDF @Eray B kanka bu adam fırlama ya bırak sksinler aqozaman bende not defterinden söverim

madem öyle seninde biosun bozulsunĞÜASDĞSAŞDĞÜŞASĞDĞSLAĞWFLŞĞDF @Eray B kanka bu adam fırlama ya bırak sksinler aq![]()
dllhostt herkeste var aminakoyimiyide dllhost felan
abi bi dene sende yaz şunu cmd ye netstat -a | find "25" içim rahat etsindllhostt herkeste var aminakoyim
belki adam gizledi isminidllhostt herkeste var aminakoyim
sanırım buldum appdata local da msscan.exe diye bişey vardllhostt herkeste var aminakoyim
sanırım buldum appdata local da msscan.exe diye bişey varAnana babana kolaylık versin Allah
sanırım buldum appdata local da msscan.exe diye bişey vardllhostt herkeste var aminakoyim
yok net user yazınca çıkmıyoSenden başka kullanıcılar var mı bak
yüklü full bendeMalwarebytes indir temizler
çözdüm çoktan olayı appdata da msscan diye bişey var onu sildimolm pc yi kapa olay çözünür
kayıt defterine kayıt olmış onuda sildimolm pc yi kapa olay çözünür