@khalidabaszade adlı kişi hakkında şikayet.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 100%
Merhaba spyhackerz üyeleri 23 gun once spyhackerz üyelerine free sekılde bir script paylastım

Bu paylaşımdan 23 gün sonra yanı bugun bir konu gördüm. Bir bakayım dedim ve youtubede paylastıgım loglu halını buraya koymus. Ancak txt03.php de api var demıs ve violation/api/tg.php leri css.php olarak degıstırmıs ve kendı apisini koymus zekı arkadas

kanıtlar

Ekran Görüntüsü (79).png

Ekran Görüntüsü (80).png

Ekran Görüntüsü (81).png

resim_2022-02-28_212234.png

bi siz akıllısınız degılmı logcular

@SkullZ @Killer @Leviosa @Mectruy @İbrahim @Al Simmons @m'can

S

Silinen üye 7004

ayıp be kardeşim herneyse şikayet konusunu makara yaparak s.kmeyelim chate kayın

Büyük İskender

Müsteşar
Rating - 100%
Merhaba spyhackerz üyeleri 23 gun once spyhackerz üyelerine free sekılde bir script paylastım

Bu paylaşımdan 23 gün sonra yanı bugun bir konu gördüm. Bir bakayım dedim ve youtubede paylastıgım loglu halını buraya koymus. Ancak txt03.php de api var demıs ve violation/api/tg.php leri css.php olarak degıstırmıs ve kendı apisini koymus zekı arkadas

kanıtlar

Ekli dosyayı görüntüle 30639

Ekli dosyayı görüntüle 30640

Ekli dosyayı görüntüle 30641

Ekli dosyayı görüntüle 30642

bi siz akıllısınız degılmı logcular

@SkullZ @Killer @Leviosa @Mectruy @İbrahim @Al Simmons @m'can
Kardeşim zaten sen de log koydun bu bir, scripti paylaşarken logsuz halini paylaştım sandım bu iki,3cüsü de madem tekrar konu @SkullZ @Mectruy @Leviosa @Al Simmons @İbrahim @Killer adminlerden biri konuya kilit vurup çöp kutusuna taşır görünce)

S

Silinen üye 7004

Farklı platformlardan yapılması forum içerisinde bir etken yaratmıyor diye biliyorum eğer forum sınırları içerisindeki herhangi bir üyeye veya forum ismine zarar vermiyor ise ancak forum sınırları içerisinde loglu ratlı zartlı zurtlu script vs satışı da yasak.

Rating - 100%
@Blind Guardian kendi YT hesabında loglu halini paylaşmış, diğer şikayet ettiği üye ise oradan alıp kendi apisini koymuş. Her iki üye de uyarılmıştır. Kilit.
Diğer konu da çöpe atılmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,581Konular
3,269,332Mesajlar
315,459Kullanıcılar
nenelinhoSon Üye
Üst Alt