Kidemli - Uzman - Major ve üstüne Özel Kategori

Malum ziyadesiyle çalıcı üye var. Ve spam kasarak linklere ulaşmaları bana konu açtırmayı bıraktırdı. Eğer spyhackerz kalitesini korumasını istiyorsan tavsiyem ya sadece bu...

Malum ziyadesiyle çalıcı üye var. Ve spam kasarak linklere ulaşmaları bana konu açtırmayı bıraktırdı. Eğer spyhackerz kalitesini korumasını istiyorsan tavsiyem ya sadece bu rütbeliler ve üstüne gözüken konu ayarlanabilmeli ya da kategorize edilmeli. @Mectruy ayrıca Az olsun öz olsun bizim olsun. Foruma faydasi olmayan/olmayacak arkadaşların mesaj sınırı vs. de olabilir iceriklerden tam faydalanmama adına yoksa bizimle farkı kalmaz.

Işin daha da kötüsü , çok daha zararlı bir tayfa daha var , bu boş paylaşım yapan tayfa , kendileri gibi boş içerikler ile like kasarak rütbelerini yükseltiyor, bu yüzden grupta 2 soy oluştu neredeyse , boş içerikler yükselenler , gerçekten foruma fayda verecek işlerle yükselenler. Bu konuda chatte üstat @Mectruy varken ben ve bir kaç Master arkadaş da önerilerimiz sunduk. Inanıyorum ki , en kısa sürede bu (aBi LinK aTaRmIsIn konuya erişemiyorum da ) diyen ve like atmadan konuyu göstermeme güncellemesi geldikden sonra bu tür saçma içerik üreticisine dönüşen tayfa için gerekli düzenlemeler yapılır. Benim teklifim off topic gibi yerlere like özelliği kaldırılsın ve oradaki konular yorum yazmadan gozuke bilsin ki , konu reklam olunmasın.

Ayrıca yeni üyelerin paylaştığı içerikleri birisi denetlemesi lazım , benim teklifim grupta Master olan üyeler denetleyici ekip kurularak oraya atansın ve yetkileri masterden yüksek ama möderatörden aşağı olsun.Mesela gereksiz konuları direk möderatöre iletecek yetkileri olsun ayrıca konuyu silebilme yetkileri değlilde ama konuyu gizleme yetkileri olsun ve gizledikden sonra möderatöre bildirsin , eğer ki yararsızsa möderatör konuyu silsin

Dostum yanlız bahsini ettiğin gerekli gereksiz anlayışı kişiden kişiye değişir zaten bu yüzden kategorilere ayrılmıştır konular isteyen istediğini görebilir ha düşük rütbelerden farkımız olsun diyorsanda aslında bi bakıma haklısın yani sadece gezginler tüm konulara erişemiyo diğer herkes erişebiliyo bana kalırsa da bu konuda yapılması gereken forumda sadece belli bir rütbelerin girebileceği özel bölümler açılmalı mesela 3. Bölüme Üst Tabaka ve üste girebilmeli örneğin

Evet öneriler değerlendirilebilir. Amacım sadece spy'ın daha kaliteli bir ortam olması. Sanaldaki bir kaç platform hariç herkes hide olayıni kullanıyor. Burada kullanılmaması farkli cozum denenmesi taraftarıyım. Bunun bir kaç sebebi var tabi. Öncelikle hak etmeyenlerin erisiminin engellenmesi diger bir sebebi de ben gereksiz mesaj atmak istemiyorum belki niye zorla konuyu okumadan tesekkur edeyim adama. Sonucta topluluk sitelerinin en önemli etkenleri kullanım kolayligi ve moderasyon. Neyse fazla uzatmayacagım. Bundan sonrasi Cem ve yönetimin işi..

131,745Konular
3,270,980Mesajlar
316,081Kullanıcılar
ofjkdnSon Üye
Üst Alt