-
vec
GodFather
Ben genelkurmay, cum hurbaşkanı, başbakanınızım. Türkiye Cumhuriyeti'nin hem de Amerika'nın prezınd prezınım
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Ben genelkurmay, cum hurbaşkanı, başbakanınızım. Türkiye Cumhuriyeti'nin hem de Amerika'nın prezınd prezınım
Ankara hareketlerine dikkat etsinBen genelkurmay, cum hurbaşkanı, başbakanınızım. Türkiye Cumhuriyeti'nin hem de Amerika'nın prezınd prezınım
jxcjxcAnkara hareketlerine dikkat etsin
Yarın öbür gün hazine sandığı açıldığında beni bulamazsın. Ara beni bul. TBMM 01 in ta kendisiyim :dddd@Gök-Börü Ağabey ben prezınd prezınım benim rütbemi yükselt bu bir emirdir ben genelkurmay, cum hurbaşkanı, başbakanınızım![]()
tanıştıgıma memnun oldumbende zekai aksakallı
bende Kim Jong-un senin ülkene nükleer atıcamBen genelkurmay, cum hurbaşkanı, başbakanınızım. Türkiye Cumhuriyeti'nin hem de Amerika'nın prezınd prezınım
Kardeş exp hack mi buldun daha dün modduntroll konusu yerine hack konulari açin forum ve millet gelişşin.
hack actımKesin yaşanmıştır bu
Kardeş exp hack mi buldun daha dün moddun![]()
H.o adminlik kardeşimhack actım
ooo allah iyilikler versin hepimiz kırdeşizH.o adminlik kardeşim
Edit : darısı benim başıma![]()
Amin Ecmain qnqooo allah iyilikler versin hepimiz kırdeşiz![]()
5 dk kaldı internette hile yapmak istiyom dkm 30 dk olsunAmin Ecmain qnq![]()
Sevap point +10
İnternet kafeden mi giriyon5 dk kaldı internette hile yapmak istiyom dkm 30 dk olsun
amin amin![]()
evet ve 3 dk uyarısıİnternet kafeden mi giriyon
Aha bitti süresi kalk krdşmevet ve 3 dk uyarısı![]()
uzatmıcam ppara yok allahın izniyle net bağlatcam eveAha bitti süresi kalk krdşm![]()
yoksa gök-görü ' nün hesabınımı caldın???hack actım
Tolank1in kız olduğunu öğrendikten sonra kendim verdim zaten şifrelerimiyoksa gök-görü ' nün hesabınımı caldın???
hacked by gök-görü.
@TolanK1 adresini ver pcmi kargolıcamTolank1in kız olduğunu öğrendikten sonra kendim verdim zaten şifrelerimi
ölüyü diriyi şettin gözü @TolanK1 e mi diktinTolank1in kız olduğunu öğrendikten sonra kendim verdim zaten şifrelerimi
Üstekiler alçaktakiler kadar güvende deģildir unutma bunuBen genelkurmay, cum hurbaşkanı, başbakanınızım. Türkiye Cumhuriyeti'nin hem de Amerika'nın prezınd prezınım
Olsun gardaş. Para olmasada bir insanın dürüstlüğü efendiliği , milyoner olan insana bin basaruzatmıcam ppara yok allahın izniyle net bağlatcam eve
ıban numaram=0313131-03132309324 acil 1 tl havalegönder