Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
exploit-db de falan geziniyordum ihsan sencan adında bir adam. fazla programı ve konusu var tanıyan duyan varmı merak ettim bir sitedede birinci oldugunu gordum full sql...
exploit-db de falan geziniyordum ihsan sencan adında bir adam. fazla programı ve konusu var tanıyan duyan varmı merak ettim bir sitedede birinci oldugunu gordum full sql injection tarzı kodlamaları var pek başarılı bulmadım ama son sıralar cok onume cıkmaya başladı kimdir bu
Bulduğu cms'lerin adını daha önceden hiç duymadım , gereksiz çöp cms çoğu. İşsiz gibi bilinmedik cms'lerde açık arayıp bulan bi bug bountyci gördüğüm kadarıyla.
Bulduğu cms'lerin adını daha önceden hiç duymadım , gereksiz çöp cms çoğu. İşsiz gibi bilinmedik cms'lerde açık arayıp bulan bi bug bountyci gördüğüm kadarıyla.
Yasal Uyarı: spyhackerz.org, 5651 sayılı Kanun kapsamında “Yer Sağlayıcı”dır. Sitedeki içerikler, X, Instagram ve Facebook’ta olduğu gibi, ön onay olmadan tamamen kullanıcılar tarafından paylaşılır. Bu nedenle spyhackerz.org, kullanıcı içeriklerini veya hukuka aykırı paylaşımları izlemek, denetlemek ve araştırmakla yükümlü değildir. Site bünyesinde herhangi bir “saldırı ekibi” bulunmamaktadır ve Türkiye’deki internet sitelerine yönelik zararlı faaliyet yürütülmez. SPYHACKERZ, üyelerin bireysel olarak gerçekleştirdiği hacking içerikli forum faaliyetlerinden sorumlu değildir. spyhackerz.org adı kullanılarak bir saldırı yapılması halinde tüm sorumluluk yalnızca ilgili üyeye aittir.