Kimsenin kapatamadığı hesabı kapatan o ADAM

Arkadaşlar bilen bilir haftalardır forumda bir sürü hesap kapatmayla alakalı konu açtım. Ulaşan hiç kimsenin hesabı kapatamaması sonucu @Jobsive hocam bana ulaştı ve bunu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar bilen bilir haftalardır forumda bir sürü hesap kapatmayla alakalı konu açtım. Ulaşan hiç kimsenin hesabı kapatamaması sonucu @Jobsive hocam bana ulaştı ve bunu yapabileceğini söyledi. Yalan olmasın en başta pek ümidim yoktu fakat kendisi hesabı 5 dakika içerisinde kapattı

@Jobsive ALLAHIM KİTABIM MUHAMMEDİM ÜMMETİM VATANIM BABAM DİYOR Kİ GİT YAZILIM OKU ULAN *R*SPU EVL*DI BU ADAM BU HALDEYSE OKUL OKUYANIN A**SINI G***NDEN S**EYİM HESAP KAPATTIRMAK İSTEYEN BÜTÜN HERKES BU ADAMA ULAŞSIN EĞER BAŞARISIZ TİCARETİ OLURSA ZARARI BEN KARŞILAYACAĞIM.

TEKRARDAN @Jobsive HOCAMA TEŞEKKÜRLERİMİ İLETİYORUM.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Olm rica ederim de niye böyle övüyon altı üstü hesap kapatma sen git okulu oku böyle işlerle de muhattap olma böyle düşünen çok kişi var pişman olursunuz yarın öbürgün bişey çıkar instada herkes hesabını açar ne olcağı belli olmaz yazılımda seo da çok paralar var medyayla zaten ilgilenmiyorum iş gelmedikçe bakmıyorum altı üstü hesap kapatma uzun lafın kısası yine eyvallah olumsuz yorum atanlara da bilgilendirme medyacıyım demiyorum :D

Olm rica ederim de niye böyle övüyon altı üstü hesap kapatma sen git okulu oku böyle işlerle de muhattap olma böyle düşünen çok kişi var pişman olursunuz yarın öbürgün bişey çıkar instada herkes hesabını açar ne olcağı belli olmaz yazılımda seo da çok paralar var medyayla zaten ilgilenmiyorum iş gelmedikçe bakmıyorum altı üstü hesap kapatma uzun lafın kısası yine eyvallah olumsuz yorum atanlara da bilgilendirme medyacıyım demiyorum :D
Hocam SÖZDE SANALCI hiç kimse kapatamadı. 1 tane 41 öğrenmişler onu da düzgün kullanamıyorlar. @SkullZ hocam şahit kaç gündür kimse kapatamadı. Haklısın ama cidden çok sağlam vurdun. Ellerine sağlık tekrardan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
132,994Konular
3,280,806Mesajlar
318,412Kullanıcılar
frtckrSon Üye
Üst Alt