selamm dostlar kısa sürede milyonlar kazandıracak bildiğiniz bir yöntem veya vurgun varmı tüm sorumluluk bana ait olacak şekilde varsa güzel mantıklı düşünceleriniz yazın. ig...
dostum kısa sürede milyoner olunsaydı şuan bu forumda sana cevap yazıcak kimse olmazdıselamm dostlar kısa sürede milyonlar kazandıracak bildiğiniz bir yöntem veya vurgun varmı tüm sorumluluk bana ait olacak şekilde varsa güzel mantıklı düşünceleriniz yazın. ig yigitgjp.
Öyle bir şey bilen olsa burda olur mu sence jxnensnsselamm dostlar kısa sürede milyonlar kazandıracak bildiğiniz bir yöntem veya vurgun varmı tüm sorumluluk bana ait olacak şekilde varsa güzel mantıklı düşünceleriniz yazın. ig yigitgjp.
Jdjwjsjwjs 10/10 taktikEline silahı alıyorsun birtane 9mm gidiyorsun kuyumcuya adama doğrultuyorsun tamam artık milyonersin
++dostum böyle bir yöntemi olsaydı bu foruma girmezdi bile
PuhahahaAhmet çulha gibi taştaşlı medyacılar ile iş yapmak kısa sürede milyoner olmanıza olanak tanıyabilir. @İbrahim
Demirkol eğitim setini alıyorsun bı bakmisin üç gün sonra milyonersinselamm dostlar kısa sürede milyonlar kazandıracak bildiğiniz bir yöntem veya vurgun varmı tüm sorumluluk bana ait olacak şekilde varsa güzel mantıklı düşünceleriniz yazın. ig yigitgjp.
SDFDSGSDFGDSHGFHGDemirkol eğitim setini alıyorsun bı bakmisin üç gün sonra milyonersin