Kişinin Bakışlarından Ne Düşündüğünü Anlama [BEDEN DİLİ-AÇIKLAMALI] (1 Viewer)

*** Hidden text: You do not have sufficient rights to view the hidden text. Visit the forum thread! ***

4 yıldır psikoloji ve beden dili ile ilgili kitaplar okuyorum buradaki bilgiler doğru fakat bi işinize yaramaz açıkçası
yaramaz? tek başına işe yarar olduğu zamanlar illaki olur dostum, sence tamamen faydasız, boş beleş bir yazı mı bu? şahsen benim işime yaradığı zamanlar oldu. sapık insanlardan uzak durabilirsin bu şekilde mesela. yeni görmesine rağmen durmadan çenene-boynuna bakıyorsa o kişiden uzak durursun.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
4 yıldır psikoloji ve beden dili ile ilgili kitaplar okuyorum buradaki bilgiler doğru fakat bi işinize yaramaz açıkçası
ha bu arada 4 yıldır bu konularla ilgiliysen sana basit gelmesi doğal, evet tek başına pırlanta değerinde bilgiler içermiyor bu başlık, ama bilmeyenlerin işine yarayabilir. diğer beden dili konularını farklı başlıklarda işlemeyi düşünüyorum tutarsa eğer.

ha bu arada 4 yıldır bu konularla ilgiliysen sana basit gelmesi doğal, evet tek başına pırlanta değerinde bilgiler içermiyor bu başlık, ama bilmeyenlerin işine yarayabilir. diğer beden dili konularını farklı başlıklarda işlemeyi düşünüyorum tutarsa eğer.
Dostum işe yaramaz çünkü konuya buradan girilmez. Kuru bilgi unutulur. İşe yaramazdan kastım yazın değil, dediğim gibi yazın doğru fakat bilgiyi bu şekilde sunman okuyucularının işine yaramaz.

Dostum işe yaramaz çünkü konuya buradan girilmez. Kuru bilgi unutulur. İşe yaramazdan kastım yazın değil, dediğim gibi yazın doğru fakat bilgiyi bu şekilde sunman okuyucularının işine yaramaz.
Kuru bilgi elbette unutulur. Ama meraklı kişi unutmaz. Ben yazımın sonunda da kaynak kitaplarımı belirttim çünkü. Ama yine de anlatış tarzımda yanlışlıklar elbette olabilir, anlatım şeklim nasıl olmalı sizce ve tavsiyeleriniz var mı?

Karşıdaki kişi bunu biliyordur. BRUH
Dostum evet bilme olasılığı var ama seks sırasında, kişi uykulu olduğu sırada vs özellikle istemsizce belli eder belli şeyleri. Evrimsel bir şey bu çok profesyonel olsa bile bir yere kadar. Ha istihbaratçıysa ve bir ömür adamışsa bu ihtimali sıfıra indirebilir belki onu bilemem, ama çoğu insan bunların ne anlama geldiğini bile bilmiyor.

Karşıdaki kişi bunu biliyordur. BRUH
Ha bu arada kaynak aldığım 2 kitaptan biri olan beden dili kitabında bunun örneğini veriyordu bir kadın bunu yapmış, 2 hafta mı ne oyalamış ajanları verdiği bilgilerin neredeyse tamamı yalanmış. Böyle ins-yok hayv- yok ona da hakaret olur neyse işte böyle yaratıkların da olduğu bir dünyada yaşıyoruz

Yanıt yazmak için giriş yapmalısınız
Forum özelliklerini kullanmak ve Level 2 üyelik satın almak için hesabınıza giriş yapın.

Users who are viewing this thread

133,312Konular
3,280,761Mesajlar
320,203Kullanıcılar
AlımcıymSon Üye
Üst Alt