Merhabalar spy ailesi sabah 9 10 civarlarında kişisel 2013 den beri aktif kullandığım instagram hesabım kapatıldı yardımcı olucak varmı veya ne yapmam gerektiğimi söyleyecek teşekkürler
🔒 Bu içeriği görmek için giriş yapın
hesap kapama method verebilir misin hocam ?almanya vpn bağlanıp almanca açıklama ile 38 at sonra vpn çık aynı işlemi türkçe yap açılır iyi forumlar![]()
İg bırakMerhabalar spy ailesi sabah 9 10 civarlarında kişisel 2013 den beri aktif kullandığım instagram hesabım kapatıldı yardımcı olucak varmı veya ne yapmam gerektiğimi söyleyecek teşekkürler
forum linkini özelden gönderebilirmisin aradım da bulamadımalmanya vpn bağlanıp almanca açıklama ile 38 at sonra vpn çık aynı işlemi türkçe yap açılır iyi forumlar![]()
https://help.instagram.com/contact/606967319425038almanya vpn bağlanıp almanca açıklama ile 38 at sonra vpn çık aynı işlemi türkçe yap açılır iyi forumlar![]()
forcenxdİg bırak
kanka baktımda buna hesaba giriş yapıp formu göndermen lazım diyo ayriyetten hesaba mail bağlı deildi telefon numarasıyla oluşturulmuştu
e posta yoksa geçmiş olsunkanka baktımda buna hesaba giriş yapıp formu göndermen lazım diyo ayriyetten hesaba mail bağlı deildi telefon numarasıyla oluşturulmuştu
83 dene istersenkanka baktımda buna hesaba giriş yapıp formu göndermen lazım diyo ayriyetten hesaba mail bağlı deildi telefon numarasıyla oluşturulmuştu
forum linkini özelden gönderebilirmisin aradım da bulamadım
mail yoksa hesabi caldirsan bile geri alamassi kanka cok zor actirman bilgin olsun kolay gelsinkanka baktımda buna hesaba giriş yapıp formu göndermen lazım diyo ayriyetten hesaba mail bağlı deildi telefon numarasıyla oluşturulmuştu