Satım Kişiye Özel Satılık TikTok Coin Methodu GARANTİ

Rating - 0%
Arkadaşlar TikTok'a Bedavadan Nasıl Coin Yüklenir Onu Göstericem Alman Vpn İle. Akşam O*** Ş***** Adlı Yayıncıya hediyeler Atıım Belki İzlemişsinizdir. Almak İsteeyen Telegramdan ulaşsın
TikTok Coin Method Almak İçin Telegramdan Ulaşın....
İletişim:
Telegram: @MeYePe

COLLECTOR45 

Backend Developer
Rating - 100%
Yayın aç kendine at kanka ? :D
Tokat olma ihtimali yüksek escrow kullanmayanı mectruy tokatlasın.

BYOB

Allah var , Gam yok.
Rating - 0%
Yayın açıp kendine atıp satmaktan daha çok kazanabilirsin çiçeğim. Bu amatörler beni öldürecek..

COLLECTOR45 

Backend Developer
Rating - 100%
Yayın açıp kendine atıp satmaktan daha çok kazanabilirsin çiçeğim. Bu amatörler beni öldürecek..
Amatör ? Alan şahıs ya başkasına atıcak ya kendine atıcak napıcak başka . Hani madem böyle bir şey var kendine at ne kadar coinin varsa paraya çevir neden satıyorsun onu anlamadım açıkla da öğrenelim ÜSTAD?!

BYOB

Allah var , Gam yok.
Rating - 0%
Amatör ? Alan şahıs ya başkasına atıcak ya kendine atıcak napıcak başka . Hani madem böyle bir şey var kendine at ne kadar coinin varsa paraya çevir neden satıyorsun onu anlamadım açıkla da öğrenelim ÜSTAD?!
Bende aynı soruyu ona sordum zaten 😂

Rating - 0%
Bende Aynı Şekil Başka Bir Forum Sitesinden aldım. Biraz Uğraştırıcı Hem Yaparım Hem Satarım. Yapmadığım Ne Malum Kardeşim Yanımdaymışsın Gibi Konuşuyorsun.

Rating - 0%
Kardeşim Sesin Gelmiyor?

Ekli dosyalar

• tt.jpg
    tt.jpg
    60.5 KB · Görüntüleme: 14
131,542Konular
3,269,084Mesajlar
315,370Kullanıcılar
galata34Son Üye
Üst Alt