Kız facebook hesabı satan ve abaza avı yapanlar için

kız facebook hesaplarınız varsa abartılmayacak fiyatlara satın alabilirim sınırsız bir şekilde mümkünse en az 1000 arkadaşı olsun kullanılmamış hesaplar tercihimdir, baştan...

kız facebook hesaplarınız varsa abartılmayacak fiyatlara satın alabilirim sınırsız bir şekilde mümkünse en az 1000 arkadaşı olsun kullanılmamış hesaplar tercihimdir,
baştan yeni hesap kasarsanız da bana getirip satabilirsiniz
ayrıca sübyan datası cıkaran arkadaşlar çıkarma şekilleri ve fiyat teklifleri ile yazabilirler

Telegram @Voit1337

kız facebook hesaplarınız varsa abartılmayacak fiyatlara satın alabilirim sınırsız bir şekilde mümkünse en az 1000 arkadaşı olsun kullanılmamış hesaplar tercihimdir,
ayrıca sübyan datası cıkaran arkadaşlar çıkarma şekilleri ve fiyat teklifleri ile yazabilirler

Telegram @Voit1337
Özele yaz 500 tane Facebook hesabı var eski tarihli

Telegram @Voit1337
Özele yaz 500 hesap var eski tarihli

mevcutsa halen arayşını pedonun temelini 5 sene önce biz attık en geçerli bilgilerin bende hesap davar 5 k vb

131,643Konular
3,270,064Mesajlar
315,683Kullanıcılar
mvaSon Üye
Üst Alt