Valla ben başka formda gördüm saçma nasıl böyle bir şey olsun dedim sonra denedim. Baya iyiydi gülmekten yazamadım. Bende sizlerle paylaşmak istedim...
bakalım ne kadar saçma bir şeye 2 kredi veriyoruzValla ben başka formda gördüm saçma nasıl böyle bir şey olsun dedim sonra denedim. Baya iyiydi gülmekten yazamadım. Bende sizlerle paylaşmak istedim.
-=Stripped Content=-
KONU ALINTIDIR
Ekli dosyayı görüntüle 17961
Ee ne oluyor peki ?Gayet güzel olmuş eline sağlık ben beğendim şuan açık uygulama
knk her tuşa bastığında güzel bir ses çıkartıyor birde çıkan sesleri ayarlayabilirsin 5-15 tane ses plugini varEe ne oluyor peki ?
Valla ben başka formda gördüm saçma nasıl böyle bir şey olsun dedim sonra denedim. Baya iyiydi gülmekten yazamadım. Bende sizlerle paylaşmak istedim.
-=Stripped Content=-
KONU ALINTIDIR
eyyyyyyyywallah.Valla ben başka formda gördüm saçma nasıl böyle bir şey olsun dedim sonra denedim. Baya iyiydi gülmekten yazamadım. Bende sizlerle paylaşmak istedim.
-=Stripped Content=-
KONU ALINTIDIR
Valla ben başka formda gördüm saçma nasıl böyle bir şey olsun dedim sonra denedim. Baya iyiydi gülmekten yazamadım. Bende sizlerle paylaşmak istedim.
-=Stripped Content=-
KONU ALINTIDIR
lookValla ben başka formda gördüm saçma nasıl böyle bir şey olsun dedim sonra denedim. Baya iyiydi gülmekten yazamadım. Bende sizlerle paylaşmak istedim.
-=Stripped Content=-
KONU ALINTIDIR
Mekanik ne laValla ben başka formda gördüm saçma nasıl böyle bir şey olsun dedim sonra denedim. Baya iyiydi gülmekten yazamadım. Bende sizlerle paylaşmak istedim.
-=Stripped Content=-
KONU ALINTIDIR
-=Stripped Content=-
KONU ALINTIDIR
.Valla ben başka formda gördüm saçma nasıl böyle bir şey olsun dedim sonra denedim. Baya iyiydi gülmekten yazamadım. Bende sizlerle paylaşmak istedim.
-=Stripped Content=-
KONU ALINTIDIR
BkmValla ben başka formda gördüm saçma nasıl böyle bir şey olsun dedim sonra denedim. Baya iyiydi gülmekten yazamadım. Bende sizlerle paylaşmak istedim.
-=Stripped Content=-
KONU ALINTIDIR
GüzelValla ben başka formda gördüm saçma nasıl böyle bir şey olsun dedim sonra denedim. Baya iyiydi gülmekten yazamadım. Bende sizlerle paylaşmak istedim.
-=Stripped Content=-
KONU ALINTIDIR
keşke deneseydin de öyle yorum yapsaydınbakalım ne kadar saçma bir şeye 2 kredi veriyoruz![]()
Pc de sağ altta gizli simgeleri göster var oradan uyg kapat.sesi geri nasıl kapatıcaz peki ?
teşekkür ederim <3Gayet güzel olmuş eline sağlık ben beğendim şuan açık uygulama
peki oyunlarda nasıl calısır oyuna gırınce devre dısı kalıyorPc de sağ altta gizli simgeleri göster var oradan uyg kapat.