Kod yazmakta en becerikli olan ve sınırsız,ücretsiz olan yapay zeka hangisidir?

Arkadaşlar chatgpt kod yazıyor ama ücretsiz olan çok başarılı değil istediklerimi yapamıyor.Chatgpt4o ise sınırlı kez kullanabiliyorum bu yüzden size sorum ücretsiz ve sınırsız...

Arkadaşlar chatgpt kod yazıyor ama ücretsiz olan çok başarılı değil istediklerimi yapamıyor.Chatgpt4o ise sınırlı kez kullanabiliyorum bu yüzden size sorum ücretsiz ve sınırsız kod yazmakta en başarılı olan yapay zeka hangisidir?

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
ChatGpt 'ye kod yazdırdığınızda çok detaylı ve net olmalısınız. Ancak bu da yeterli gelmediğinden, ancak mantığını vermiş oluyor. Bu şekilde pek çok işimi halletti.
Maalesef ücretli de olsa henüz yeterli düzeye hiç biri gelmedi. Ana yapıyı oluşturduktan sonra detayları kendiniz hazırladığınızda istediğiniz sonuca oldukça yaklaşmış olursunuz.

Arkadaşlar chatgpt kod yazıyor ama ücretsiz olan çok başarılı değil istediklerimi yapamıyor.Chatgpt4o ise sınırlı kez kullanabiliyorum bu yüzden size sorum ücretsiz ve sınırsız kod yazmakta en başarılı olan yapay zeka hangisidir?
claude.ai gayet iyi bir şekilde kod yazabiliyor fakat sınırı çabukça doluyor elinizde sınırsız gmail hesabınız var ise neredeyse sınırsız bir şekilde kullanabilirsiniz.

Kiro IDE’yi dene. Her e-mail hesabı için ücretsiz olarak 500 kredi veriyor, bu da geliştirme sürecinde oldukça avantaj sağlıyor.
Ayrıca geliştirme yaparken “steering kuralları” (yönlendirme kuralları) eklersen çok daha verimli ve hatasız sonuçlar alabilirsin.
Örneğin:
Aynı modül veya özelliği baştan yazmak yerine mevcut olanı geliştir
Geliştirmeye başlamadan önce her zaman mevcut durumu kontrol et
Kod tekrarından kaçın ve modüler yapı kullan
Değişiklik yaparken sistemi bozmayacak şekilde ilerle
Her işlemden sonra hata kontrolü yap
Bu tür kurallar sayesinde çok büyük SaaS projelerini bile daha stabil, hatasız ve hızlı bir şekilde geliştirebilirsin.
Yani ben belki 1 senede şuana kadar cursor windurf copilot v.s gibi ücetl paketler apiler kullansa idim 5 bin usd den fazla param gitmişti 100 e yakın gmailim var şimdilik 45 mail kullandım yan kironun yaklaşık 25 bin tokenini ücretsiz kullandım şuan tanıtım amaçlı 500 hediye veriyor normalde 50 ediyor 550 gecisi süre şuan hemen değerlendir. sonra bana dua edeceksin. bunu nasıl göremedim diye

Son düzenleme:
132,162Konular
3,276,087Mesajlar
317,034Kullanıcılar
bunybabacanSon Üye
Üst Alt