@Mectruy gidip eski şifrelerimi verip olmuyor böyle şeyler :D cocukca ve lamerce şeyler hesabimin şifreleri panelde loglu oldugunu biliyorum bir allahin kulu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Mectruy gidip eski şifrelerimi verip olmuyor böyle şeyler :D cocukca ve lamerce şeyler hesabimin şifreleri panelde loglu oldugunu biliyorum
bir allahin kulu TDAXn%M89tmDybCuZ2Qqa3vWfrN&TRJeSQ5CX%i8rfAqaF&Hgac6HPJEWjrg9G#cEUqy^RM$0gI89!klEb8^@96^oqdxDLiDr@o

bu şifreyi girip bir allahun bilebilir nede kırabilir cocukca şeyler sizden cıkar

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Demek ki artık hic bir platforma kaydolurken güvenerek şifremizi yazamayacakmışız , karakterini siktiklerim heykırım diye geçiniyor turkzde eskiden hacklenmiş siteleri tarıyor milletden şifre alarak heyk yapıyor ...

@Mectruy gidip eski şifrelerimi verip olmuyor böyle şeyler :D cocukca ve lamerce şeyler hesabimin şifreleri panelde loglu oldugunu biliyorum
bir allahin kulu TDAXn%M89tmDybCuZ2Qqa3vWfrN&TRJeSQ5CX%i8rfAqaF&Hgac6HPJEWjrg9G#cEUqy^RM$0gI89!klEb8^@96^oqdxDLiDr@o

bu şifreyi girip bir allahun bilebilir nede kırabilir cocukca şeyler sizden cıkar
Sen kimsin ki senin hesap bilgilerini paylaşsınlar ? Insanlara iftira atmada bir numarasın. Saçma sapan konular açmak yerine ilk önce gerekli kişiye PM at da sorgulamayı öğren.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
133,165Konular
3,281,163Mesajlar
318,666Kullanıcılar
tarik123456Son Üye
Üst Alt