Konu Kirliliği ile ilgili

Şu yeni gelen gezgin arkadaşlar için 5 kişilik bir ekip ve sadece onların kullandığı bir kategori olsun o kategorideki beş kişinin gözlemleri altında konu açsınlar ve bu 5...

Düşünceme katılanlar evet desin ve altına yorum bırasksın Katılmayanlar ise sebebini yazsın

• Hayır

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Şu yeni gelen gezgin arkadaşlar için 5 kişilik bir ekip ve sadece onların kullandığı bir kategori olsun o kategorideki beş kişinin gözlemleri altında konu açsınlar ve bu 5 kişinin seçtiği kişiler level 2 olduktan sonra diğer kategoriler kullanabilcek hale gelsinn
Yani şunu diyorum düzgün konu açanlar seçilsin boş yapanlar değil hatta mümkünse reax için boş yapanlar konu açamasın veya ceza gelsin çünkü bence artık ülkemizdeki lamer sayısı yeterince fazla gerçekten bir şeyler öğreticek olan insanlar konu açsın rütbe için kendini öldürenler değil

+1 aynı konuyu defalarca açıyorlar hala daha yeni konulara bakın sms onay sitesi vb bişeyler katmak istiyorlar belki ama bu şekilde olmaz

Değerli konuları beğenip güzel yorumlar yapın beğenmediğiniz konuları görmezden gelin forum kuralları sabittir kurallara aykırı olmadıktan sonra içerik kaldırmayı doğru bulmuyoruz sonuçta hergün yüzlerce üye var ve kayıt alırken de kimseyi iq testine sokmuyoruz her ortamda lamerler olacaktır bunu engellememiz pek mümküm gözükmüyor. Bu meseleyi bu kadar büyütmemeniz için bir açıklık getirmek istedim.

Konuda bahsettiğin 5 kişilik ekip kurma fikri şahsen benim aklıma yatmadı. Ne zaman bir ekip kurmaya kalksak üyelerden çok fazla katılım oluyor ama maximum 1 hafta sonra işler umursanmaz hale geliyor senelerdir bu böyle devam etti malesef.

En çok hit alan ve en gereksiz konuların sosyal medya ( instagram ) ile alakalı olduğunu görüyoruz bunu engellemek için hide tagına bir kısıtlama getirebiliriz bu konuyu yönetim toplantısında masaya yatıracağız. çee

Şu yeni gelen gezgin arkadaşlar için 5 kişilik bir ekip ve sadece onların kullandığı bir kategori olsun o kategorideki beş kişinin gözlemleri altında konu açsınlar ve bu 5 kişinin seçtiği kişiler level 2 olduktan sonra diğer kategoriler kullanabilcek hale gelsinn
Yani şunu diyorum düzgün konu açanlar seçilsin boş yapanlar değil hatta mümkünse reax için boş yapanlar konu açamasın veya ceza gelsin çünkü bence artık ülkemizdeki lamer sayısı yeterince fazla gerçekten bir şeyler öğreticek olan insanlar konu açsın rütbe için kendini öldürenler değil
BAHSETTİĞİN ÇOK GÜZEL BİRŞEY KANKA AMA MAALESEF KİMSENİN BÖYLE Bİ SORUMLULUK ALACAĞINI SANMIYORUM

131,678Konular
3,270,268Mesajlar
315,737Kullanıcılar
benekdodSon Üye
Üst Alt