Konularımı satan veletler - Dolandırıcılık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Veznan

Anyway, keep going!
Rating - 100%
Ben 2020de bile maile tik alıyordum aldığımı bilen birkaç kişi vardı . Bu yıl da konusunu açayım dedim ama pişman oldum gelen geçen satmaya çalışıyor . Satanlar da yabancı değil . Konuma yorum atan hemen ticaret konusu açıyor . Telegram da 500e 1000e satan veletler de varmış . Yani şimdi söyleyin tokattan farkı ne ? Bu da dolandırıcılıktır . Ben konu atmadan önce kim yapabilmiş kim satmış ? Haklı çıkacakları bir şey yok .

Şikayetler :

Bu arada üstteki konulardan birine yorum atmıştım . Yorumu da sildirmiş . Bu da yönetimin yaptığı büyük bir hata .d

Rating - 0%
Ben 2020de bile maile tik alıyordum aldığımı bilen birkaç kişi vardı . Bu yıl da konusunu açayım dedim ama pişman oldum gelen geçen satmaya çalışıyor . Satanlar da yabancı değil . Konuma yorum atan hemen ticaret konusu açıyor . Telegram da 500e 1000e satan veletler de varmış . Yani şimdi söyleyin tokattan farkı ne ? Bu da dolandırıcılıktır . Ben konu atmadan önce kim yapabilmiş kim satmış ? Haklı çıkacakları bir şey yok .

Şikayetler :

Bu arada üstteki konulardan birine yorum atmıştım . Yorumu da sildirmiş . Bu da yönetimin yaptığı büyük bir hata .d
Sanal böyledir kanka bir başkasından ögrenilen şeyi ben yaptım derler hep. 1 2 şey ögrenen tanrı kesiliyor başımıza

Rating - 100%
Dostum öncelikle bencilce düşünüyorsun bir maile tik alma metodu sende var sanıyorsun ben senin paylastığının bile farkında değildim sonradan görüp girdim konuna ve metodunu 500-1k gibi rakamlara satmiyorum telegramda yazdım espirisineydi :D
Onu geçtim müşteri reflerime bakarsın tik metodu satışı bile yapmadım ha madem değerliyse metodun satarsın istediğin fiyata milletin kullandığı geliştirdiği metodlara çamur atma burası yardımlaşma formu kimse 3-5 için birbinini kırmamalı diye düşünüyorum.

Veznan

Anyway, keep going!
Rating - 100%
Dostum öncelikle bencilce düşünüyorsun bir maile tik alma metodu sende var sanıyorsun ben senin paylastığının bile farkında değildim sonradan görüp girdim konuna ve metodunu 500-1k gibi rakamlara satmiyorum telegramda yazdım espirisineydi :D
Onu geçtim müşteri reflerime bakarsın tik metodu satışı bile yapmadım ha madem değerliyse metodun satarsın istediğin fiyata milletin kullandığı geliştirdiği metodlara çamur atma burası yardımlaşma formu kimse 3-5 için birbinini kırmamalı diye düşünüyorum.
Kendi konunun ss inde paylaştığın tüm isimler konumu önceden gören kişiler . Yardımlaşma formu diyorsun ama parayla satıyorsun . Bencil olsam metodu burda free paylaşmazdım . Kimin bencil olduğu da belli oluyor . Ayrıca senin neredeyse tüm konuların da çalıntı . Sürekli konuları kopyalayıp yapıştırıyorsun . Burdan çalmadığın konun bile fsec den . Bu da komik .

Rating - 100%
Anlamiyon herhalde metodun satışını yapmadım diyorum ki sana parasında değilim zaten gelip tg de 500-1k ya satan veletler varmıs diyorsun neye göre diyorsun bunu metodun değerli olduğunu görünce ya da değer kazandığını görünce napıcağını şaşırdın yanlış mıyım ? Boş konu uzamasına gerek yok diye düşünüyorum

Veznan

Anyway, keep going!
Rating - 100%
Anlamiyon herhalde metodun satışını yapmadım diyorum ki sana parasında değilim zaten gelip tg de 500-1k ya satan veletler varmıs diyorsun neye göre diyorsun bunu metodun değerli olduğunu görünce ya da değer kazandığını görünce napıcağını şaşırdın yanlış mıyım ? Boş konu uzamasına gerek yok diye düşünüyorum
Savunmaya bak 😂 Yaptıkların ortaya çıkana kadar satıyorum deyip ben konuyu açınca suçun görünmemesi için boş laflar söyle .d

Veznan

Anyway, keep going!
Rating - 100%
açtığım konulara garezin var herhalde yediremiyorsun bazı şeyleri neyse artık boş muhabbet yapıyorsun polemiğe bile girmek istemiyorum ağlamana gerek yok silerim konuyu
😂 Açtığı konulara bakarsanız benim konularımı direk kopyaladığını ve çalıntı olduğu için çöpe taşındığını görürsünüz 😂 Senin kendine ait bir şeyin yok galiba

Veznan

Anyway, keep going!
Rating - 100%

SkullZ 

anlamazdin.py
Rating - 100%
@kale bu durumda haksızdır. @Veznan eğer ki bir çıkar uğruna bu methodu salmak isteseydi belirli bir ücret ile salar, hem parasına hem işine bakardı. Fakat Kale'nin ona söylediği gibi, burasının bir yardımlaşma platformu olduğunun farkında ve bu yüzden bu tür güzel bir methodu "free" olarak paylaşmak istemiş.

Bu method ona özel mi, değil mi bilemeyiz fakat zaten bedava olan bir methodu paylaşmak yasaktır.

Bundan ötürü, ilgili tüm satış konuları silinmiştir. Satışı ilanı var fakat satış yok. Bundan ötürü hiçbir üye uzaklaştırılmayacaktır.
Lütfen, bir method, script vb. araçları satarken forumda küçük çaplı bir araştırma yapınız. Daha sonra dilediğiniz gibi paylaşabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,516Konular
3,268,888Mesajlar
315,319Kullanıcılar
binoSon Üye
Üst Alt