Konuya Nasıl Resim Eklenir ? (Görsellerle Anlatım)

Rating - 0%
Merhaba ben bay Teneke foruma konu acılırken hepimizin can sıkıntısından klvayemizi parcaladıgımız zamanı gelincede ekrana yumruk attıgımız bir konuyu ele almak istedim.
yüklemek istediginiz resimi hızlıresim servisini kullanarak konularınıza artık bu işgence cileden kurtulabilirsiniz.
hızlıresim sayfasına gidiniz.
karşınıza gelen ilk sayfada bilgisayar üzerinden yükleme yap secenegi bizim karşımıza gelecektir..
1 tane test amaclı gereken resim secin ve yükleyin.
yükleme işlemleri tamamlandı sağ tarafta yer alan yükleme linklerini kullanın ve foruma yapıştırın.
8gso8tw.png

ve başarılı bir şekilde windows 11 duvar kağıdını yüklemiş bulunmaktayız bunu nasıl yaptım?
bunlardan ilk önce yüklemek istediginiz resmi belirleyin ardından masaüstümden'izden bir dosya secin ve yükleyin.
efc9a0g.png
932wl65.png

Resim belirlendi ardından işaretlenen kısma tıklayın.
Yükleme başarılı oldu ve ardından bizlere gerekli birkac resim yükledigimiz ve kullanmamız icin bize gerekli resim upload etmek icin linkleri vermiş bulunmak
yukarıdaki linkleri hangi işaretlenen yerden kopyalayın ve hangi foruma üyeliginiz var ise konu acma kısmında yer alan resim ekleme bölümüne gelin..
fysgv86.png

Kopyaladıgınız linki bu bölüme yapıştırın ve ekle butonuna tıklayın ve resminiz başarılı bir şekilde eklenecektir deneyelim.
5mf645j.png

ve tataaaaaa
bazı arkadaşlarımız ekleme kısmındayken hata aldıkları bariz bir noktaya gelmiş bulunmakta bu sorunu da ortadan kaldıralım ve konuyu kapatalım.
c96vrim.png

Hızlı resimden alınan yükleme linkinin tamamını yapıştırmıyoruz oldugu gibi yoksa hata alırsınız
bu şekilde degil
djft06m.png

şu şekilde yüklerseniz resminiz konularınıza sorunsuz bir şekilde gelecektir..
bay teneke sundu :)

• Like
Tepkiler: Zns

HellShell 

Emekli Admín
Rating - 0%
Off topicten sss bölümüne çektim. Bu kâfi.

Moderatörün son düzenlenenleri:
131,451Konular
3,268,292Mesajlar
315,171Kullanıcılar
xirbalyoz44Son Üye
Üst Alt