Rating - 0%
virus total yok deleted!
Moderatörün son düzenlenenleri:
Merhaba arkadaşlar bugün sizlere Smm Panel scriptini vericem piyasada 200 TL ye satılıyor ama size bedava 😉😎
*** Hidden text: cannot be quoted. ***
Yav AdaM Akıllı İndirme Linki Koyunca Cezamı Alıyorsunuz aq Katfileden Başka Yermi YokMerhaba arkadaşlar bugün sizlere Smm Panel scriptini vericem piyasada 200 TL ye satılıyor ama size bedava 😉😎
eywMerhaba arkadaşlar bugün sizlere Smm Panel scriptini vericem piyasada 200 TL ye satılıyor ama size bedava 😉😎
Merhaba arkadaşlar bugün sizlere Smm Panel scriptini vericem piyasada 200 TL ye satılıyor ama size bedava 😉😎
qweMerhaba arkadaşlar bugün sizlere Smm Panel scriptini vericem piyasada 200 TL ye satılıyor ama size bedava 😉😎
harbi aqHani demo onu geçtim nerde vt , internette gördüğünüzü direk paylaşıyorsunuz , kontrolünü yaptınmı içinde ya shell varsa ?
wdasMerhaba arkadaşlar bugün sizlere Smm Panel scriptini vericem piyasada 200 TL ye satılıyor ama size bedava 😉😎
NiceMerhaba arkadaşlar bugün sizlere Smm Panel scriptini vericem piyasada 200 TL ye satılıyor ama size bedava 😉😎
bakalımMerhaba arkadaşlar bugün sizlere Smm Panel scriptini vericem piyasada 200 TL ye satılıyor ama size bedava 😉😎
BruhKoşş yazdın mı aklıma şey geldi aq emrah koş annanı sıkıyorlar![]()
Hiçbir şey yok merak etme ayrıca linki kopla yapıştır yaparak vt yapabilirsin bu kadar kolay herşeyi ayağınıza bekletmeyin amkHani demo onu geçtim nerde vt , internette gördüğünüzü direk paylaşıyorsunuz , kontrolünü yaptınmı içinde ya shell varsa ?
Kardeşim sen malmısın? İçinde ne olduğu belli olmayan şeyi ben niye telefonuma yükleyeyim ? Ayrıca öyle linki taratırsın dosyayı yükleyip taratman lazım!!Hiçbir şey yok merak etme ayrıca linki kopla yapıştır yaparak vt yapabilirsin bu kadar kolay herşeyi ayağınıza bekletmeyin amk
Al güzel kardeşim al benim canım kardeşim buyur https://www.virustotal.com/gui/file...DlmNjcxNmMyMDdjMjA6MTYxMDExNzY0MA==/detectionKardeşim sen malmısın? İçinde ne olduğu belli olmayan şeyi ben niye telefonuma yükleyeyim ? Ayrıca öyle linki taratırsın dosyayı yükleyip taratman lazım!!
EyvallahMerhaba arkadaşlar bugün sizlere Smm Panel scriptini vericem piyasada 200 TL ye satılıyor ama size bedava 😉😎
Al güzel kardeşim al benim canım kardeşim buyur https://www.virustotal.com/gui/file...DlmNjcxNmMyMDdjMjA6MTYxMDExNzY0MA==/detection
Zip'i taratıp sıkıntı yok diyosun öyle mi? Neyin kafası??Dosyayı tarattım sıkıntı Yoktur.
4v5 den aldı sanırım ordaki tüm sc ler shelli zatenZip'i taratıp sıkıntı yok diyosun öyle mi? Neyin kafası??
lookMerhaba arkadaşlar bugün sizlere Smm Panel scriptini vericem piyasada 200 TL ye satılıyor ama size bedava 😉😎
eywMerhaba arkadaşlar bugün sizlere Smm Panel scriptini vericem piyasada 200 TL ye satılıyor ama size bedava 😉😎