Kredi Sistemi HK. Öneri

Merhabalar, foruma yeni eklenen kredi sistemi hakkında konuşmak istiyorum. Öncelikle bana çok aşırı gereksiz geldi bu şahsi görüşümdür. Aşırı gereksizden kastım; Method, %100...

Merhabalar,

foruma yeni eklenen kredi sistemi hakkında konuşmak istiyorum. Öncelikle bana çok aşırı gereksiz geldi bu şahsi görüşümdür.

Aşırı gereksizden kastım;
Method, %100 etkili gibi konu başlıklarına girip Vip üye olmamıza rağmen kredi veriyoruz kredimiz eksiliyor ancak konuya baktığımda hüzünle karşılaşıyorum; kocaman bir boş konu.

Bu konuları raporlasak ve silinse bile kredilerimiz gelmiyor diye biliyorum buda ayrı bir eksi.

Herşeyden öte konulara özen ve ilgi gösterilmiyor. En azından paylaşmadan önce bir okuyup yutulan harfleri düzeltseler ve anlaşılsa yazdıkları tamam diyeceğim.

Kendimce önerim kredi sisteminin konuları gizlemesinin kaldırılması yönündedir. Yorum atınca, konu paylaştıkça kredi kazansın herkes ve ilerde market sistemi geldiğinde oradan kredileri ile ürün alsınlar tamam ama lütfen tüm konulardaki bu kredi olayı kaldırılsın veya farklı bir kategori açılsın. Sadece çok özel methodlar, konular kredi kilitli olarak oraya açılsın. Gerçekten üzücü bir durum oldu bu benim için.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
133,150Konular
3,281,118Mesajlar
318,655Kullanıcılar
zadazada123Son Üye
Üst Alt