Burdan Forum Yetkililerine Seslenmek İstiyorum nerdeyse girdiğim her konuda kredi istiyor bu bazıları için iyi bazıları için kötü yorum atarak kredi kasılmaya çalışılıyor ve gereksiz konular gene üstte kalıyor + olarakta başlıklar konuyu özetler nitelikte olsada örneğin REVERT KIRMA yazınca 5 konu çıktı 3'ü ya aynı ya çalışmayan yada bildiğim bişey oluyor yani kredi ödeyip açtığım konudaki şeyi belkide ben biliyorum veya işe yaramıyor bu özellikle ilerlerleyen zamanlarda olucaktır diye düşünüyorum krediyle açılan konu eskise bile yani konunun üstünden 1 ay geçti diyelim fix yedi boşuna o konuya bakıcaklar fix yemiş ztn
BAZILARI DİCEKKİ ŞİMDİ ESKİ KONULARA BAKILMAZ HAYIR BAKILIYOR 2 AY ÖNCE AÇTIĞIM KONU BİLE HALA LİKE ALIYOR YANİ ASLINDA BU AÇIDANDA KÖTÜ İÇERİSİNDEKİ BİLGİYİ GÖREMİYORUZ GEREKSİZ YORUM OLUYOR VEYA BOŞ KONU OLUYOR TÜM KONULARIN GÖZLEMLENDİĞİNİ DÜŞÜNMÜYORUM (GÖZLEMLENMESİ İMKANSIZ ZTN ADMİNLERDE İNSAN ÇOĞU GÖZLEMLENİYOR KAÇANLAR OLABİLİR) KONULAR AYNI BENZER VEYA ÇALIŞMAYAN ŞEYLERE KREDİ ÖDEMEK SAÇMA YANİ..... BUNLAR BENİM DÜŞÜNCELERİM YORUMA YAZINCA GÖRMEDİNİZ BURDAN YAZAYIM DEDİM BENCE BU KREDİ SİSTEMİ ÜSTÜNE BİRAZ DAHA DÜŞÜNÜLMELİ VE BİRAZ DAHA DÜZGÜN HALDE BİZE SUNULMALI KENDİ GÖRÜŞÜM UMARIM CİDDİYE ALIRSINIZ.
@Mectruy @Gençtürk @0x @İntelligence
@Mectruy @Gençtürk @0x @İntelligence