KENDİNİZE GÖRE AYARLIYABİLECEGİNİZ, SİTE ALTYAPISI VERİLİR. KONUNUN ALTINA İSTİYENLER YAZSIN DOSYA LİNKİ ATAYIM <3
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
KENDİNİZE GÖRE AYARLIYABİLECEGİNİZ, SİTE ALTYAPISI VERİLİR. KONUNUN ALTINA İSTİYENLER YAZSIN DOSYA LİNKİ ATAYIM <3
hemen atıyorum dosya.co dan atayımmı?atarmısın ?
atarmısn reis
Atar mısın Babayiğit?
İstanbul'un sisiyle sırrı 2 dakika'ya kaybolur olum.
anlamadım dediginizden?İstanbul'un sisiyle sırrı 2 dakika'ya kaybolur olum.
Denizde balık çok, karnımız doysun uçarız.anlamadım dediginizden?
iyi bişeymi kötümü ? :dDenizde balık çok, karnımız doysun uçarız.
Bana bak kimliksiz devlet. Mafyanın içine sızmışsın beni kandıramazsın. Aslan’ın adamı mısın söyle ?iyi bişeymi kötümü ? :d
:dBana bak kimliksiz devlet. Mafyanın içine sızmışsın beni kandıramazsın. Aslan’ın adamı mısın söyle ?
Göğsümden sıkta vuruşmuş olalım.
like atarmısın konuya knkGöğsümden sıkta vuruşmuş olalım.
Aşiretten kaçan türkücü olur, mafya olmaz.like atarmısın konuya knk![]()
tamam kanka daha yazı yazma adminler kızar boş konuşuyoruzAşiretten kaçan türkücü olur, mafya olmaz.
fark etmezhemen atıyorum dosya.co dan atayımmı?
tamam kanka daha yazı yazma adminler kızar boş konuşuyoruz![]()
atar mısın? instagram script yapsam olur mu bunla? .com domain mi?KENDİNİZE GÖRE AYARLIYABİLECEGİNİZ, SİTE ALTYAPISI VERİLİR. KONUNUN ALTINA İSTİYENLER YAZSIN DOSYA LİNKİ ATAYIM <3
https://dosya.co/3vuq4x0oopu6/damar.rar.html Sıkıntı yok kankam güle güle kullan :=)atar mısın? instagram script yapsam olur mu bunla? .com domain mi?
ok
- Git ağana söyle istenmediğimiz zaman değil istediğimiz zaman gideriz ..!
- Devlet işinde acele edersen şeytanın devlet olur.
- Bana hain diyecek adam daha anasının karnından doğmadı lan! Ben bu millet için kelle koltukta gezdim. Siz sıcak yataklarınızda yatarken ben dağda yattım. Bana hain diyemezsiniz
- Bu listede senin tanıdığın bildiğin adamlar var. ben bu listeyi sana verecektim ki gölgen altındakiler ateşimizden yanmasın. ama madem güneş tepeden vurdu gölge ayağımızın altıdır.
Nasıl yapacağımı anlamadım. İnstagram script için .com domain nasıl alırım?https://dosya.co/3vuq4x0oopu6/damar.rar.html Sıkıntı yok kankam güle güle kullan :
ücretsiz web site kur youtubede vdeoları var , eğer yapamazsan dm den bana yaz bu sitedenNasıl yapacağımı anlamadım. İnstagram script için .com domain nasıl alırım?
atarmısınnnKENDİNİZE GÖRE AYARLIYABİLECEGİNİZ, SİTE ALTYAPISI VERİLİR. KONUNUN ALTINA İSTİYENLER YAZSIN DOSYA LİNKİ ATAYIM <3
atarmısınnn![]()