Küçük Bir Özür (1 Viewer)

Forumdan iftirayla atılmama karşı @Mectruy @Anarchosa için ağır ithamlarda bulunmuştum. @Mectruy olaylardan bağımsız @Anarchosa ise yanlış yönlendirme yüzünden bu tarz bir olay...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan iftirayla atılmama karşı @Mectruy @Anarchosa için ağır ithamlarda bulunmuştum. @Mectruy olaylardan bağımsız @Anarchosa ise yanlış yönlendirme yüzünden bu tarz bir olay çıkmıştır. Bu dostlarım kusura bakmasın. Buna istinaden forumdan şutlanan @MKA7 denen puşt herşeyi hak etmiştir. En nihayetinden her şey o şahsın altından çıkıyor. İçimi dökmesem rahat edemeyecektim. @Mectruy sana suçum olmadığını en başında söylemiştim.

XGkpcS.jpeg

Affettik tamam çee

fırtınalar kopuyor haberimiz yok neler oluyor beyler neden banlandı mka

polemik polemik polemik.

Şizofren senin gelmenin mka ile alakası yok (onun ban sebebi çok farklı), banını açan tolank1 , burda olabilirsin evet, imhatimi.org eski üyesisinde eywallah ama bu demek değildir sen var sütten çıkmış ak kaşık olmak çee

o resimdeki SHT yazan kişinin götü Alper_Seyyar arkadaşlar, shell istiyordu bizden, bizde shell veririz üyeliğini açarız ama götüne keçeli ile SHT yazacan dedik, buda ciddiye alıp yazdı.

Beyler artık o şunu demiş o bunu demiş şu şunu yapmış bu böyle yapmış şöyle yapmış vs. konular açmayın açanı 1, 2 gün ban bekliyor bu konudan sonra sizide uyandırıyım. Yeter artık daa ! gidin skype'da halledin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Users who are viewing this thread

133,416Konular
3,281,629Mesajlar
320,935Kullanıcılar
bırbırpatSon Üye
Üst Alt