Küçük Bir Özür

Forumdan iftirayla atılmama karşı @Mectruy @Anarchosa için ağır ithamlarda bulunmuştum. @Mectruy olaylardan bağımsız @Anarchosa ise yanlış yönlendirme yüzünden bu tarz bir olay...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan iftirayla atılmama karşı @Mectruy @Anarchosa için ağır ithamlarda bulunmuştum. @Mectruy olaylardan bağımsız @Anarchosa ise yanlış yönlendirme yüzünden bu tarz bir olay çıkmıştır. Bu dostlarım kusura bakmasın. Buna istinaden forumdan şutlanan @MKA7 denen puşt herşeyi hak etmiştir. En nihayetinden her şey o şahsın altından çıkıyor. İçimi dökmesem rahat edemeyecektim. @Mectruy sana suçum olmadığını en başında söylemiştim.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
XGkpcS.jpeg

Affettik tamam çee

polemik polemik polemik.

Şizofren senin gelmenin mka ile alakası yok (onun ban sebebi çok farklı), banını açan tolank1 , burda olabilirsin evet, imhatimi.org eski üyesisinde eywallah ama bu demek değildir sen var sütten çıkmış ak kaşık olmak çee

o resimdeki SHT yazan kişinin götü Alper_Seyyar arkadaşlar, shell istiyordu bizden, bizde shell veririz üyeliğini açarız ama götüne keçeli ile SHT yazacan dedik, buda ciddiye alıp yazdı.

Beyler artık o şunu demiş o bunu demiş şu şunu yapmış bu böyle yapmış şöyle yapmış vs. konular açmayın açanı 1, 2 gün ban bekliyor bu konudan sonra sizide uyandırıyım. Yeter artık daa ! gidin skype'da halledin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
133,244Konular
3,281,494Mesajlar
318,795Kullanıcılar
CMIxSon Üye
Üst Alt