Evet chatte bir tartışma yaşadık.
@L3gend adlı kişi ile oldu küfür ettim ama ailesine etmedim. aileye etmesi oc ( orospù **Küfürbaz**) demesi bence ağır ben ona aile değerlerine küfür etmedim o etti.
Küfür ettiği SS:
Ekli dosyayı görüntüle 8839
İsmini legend yapıp pp ye im legend koyan salaklardan bunu beklerim. Hesap şüphe düştü diye beceriksiz olduk neyse
bende küfür ettim ama ailesine etmedim bunu diyorum.
Umarım gereken yapılır
Yazık hemde çok yazık,
1- ilk sövüşü başlatan sensin,
2- ilk ana bacı karıştıran sensin,
3- benden daha çok ailevi değerlere söven sensin. Hatta ben küfür etmedim bile sadece "oc" dedigim yeri almışsın

eski mesajlara dönülürse benden daha çok küfür ettiğini görebilirsiniz (tabi silmediyse)😂
sadece benim küfür ettiğim yeri alıp konu açman çok çocukca, bu durumu şuna benzetiyorum yunanistanın türkiyeye gücü yetmediği halde saldırmaya çalışması yenik düşüncede avrupa birliğine şikayet etmesi gibi bir şey. Sende aynı böyle yapmışsın çocuk olduğun burdan anlaşıldı
(Altına yorum yazan avarellerde yazışmanın tamamını görmeden konuşmaları çok saçma, yazışmayı görseler eminim bana hak vericeklerdi.)
Diyeceklerim bu kadar, aslında sana hiç bir şey demem çünkü dengim değilsin ama insanların kimin haklı kimin haksız olduğunu anlamak için ve banada konuşma hakkı doğduğu için bu açıklamayı yaptım. İyi forumlar
Not: karşılık gelen hiçbir mesaja dönmeyeceğim.