Küfür eden bir kişiden şikayetçiyim

Rating - 100%
Evet chatte bir tartışma yaşadık. @L3gend adlı kişi ile oldu küfür ettim ama ailesine etmedim. aileye etmesi oc ( orospù çocuğu) demesi bence ağır ben ona aile değerlerine küfür etmedim o etti.

Küfür ettiği SS:IMG_20201003_204334.jpg

İsmini legend yapıp pp ye im legend koyan salaklardan bunu beklerim. Hesap şüphe düştü diye beceriksiz olduk neyse
bende küfür ettim ama ailesine etmedim bunu diyorum.

Umarım gereken yapılır

Rating - 33.3%
bazıları samimi buldugu kişilere oc tarzından derler ama bu öyle mi bilmiyorum şikayetçiysen haklısın

Levin`

Gölge
Rating - 0%
Yine bir a salakın sonu ;) adelet yerini bulmuş konu locked ;)

Rating - 0%
Evet chatte bir tartışma yaşadık. @L3gend adlı kişi ile oldu küfür ettim ama ailesine etmedim. aileye etmesi oc ( orospù **Küfürbaz**) demesi bence ağır ben ona aile değerlerine küfür etmedim o etti.

Küfür ettiği SS:Ekli dosyayı görüntüle 8839

İsmini legend yapıp pp ye im legend koyan salaklardan bunu beklerim. Hesap şüphe düştü diye beceriksiz olduk neyse
bende küfür ettim ama ailesine etmedim bunu diyorum.

Umarım gereken yapılır
Yazık hemde çok yazık,
1- ilk sövüşü başlatan sensin,
2- ilk ana bacı karıştıran sensin,
3- benden daha çok ailevi değerlere söven sensin. Hatta ben küfür etmedim bile sadece "oc" dedigim yeri almışsın :D eski mesajlara dönülürse benden daha çok küfür ettiğini görebilirsiniz (tabi silmediyse)😂

sadece benim küfür ettiğim yeri alıp konu açman çok çocukca, bu durumu şuna benzetiyorum yunanistanın türkiyeye gücü yetmediği halde saldırmaya çalışması yenik düşüncede avrupa birliğine şikayet etmesi gibi bir şey. Sende aynı böyle yapmışsın çocuk olduğun burdan anlaşıldı :D

(Altına yorum yazan avarellerde yazışmanın tamamını görmeden konuşmaları çok saçma, yazışmayı görseler eminim bana hak vericeklerdi.)

Diyeceklerim bu kadar, aslında sana hiç bir şey demem çünkü dengim değilsin ama insanların kimin haklı kimin haksız olduğunu anlamak için ve banada konuşma hakkı doğduğu için bu açıklamayı yaptım. İyi forumlar :)
Not: karşılık gelen hiçbir mesaja dönmeyeceğim.

Rating - 100%
Bu kafayla daha yasayamazsin ben küfür etmedim demedim küfür ettim aile değerlerine sovmedim ben sana oc demedim önceki mesajlara bak istersen kolpa aptalın tekisin insta ver dedim kendisinin olmayan hesabı verecek kadar korkaksin

Mesaja da bakma :) mal seni aile değerlerine küfür edecek kadar küçüksün

Rating - 100%
Arkadaş ana baci karıştıran sensin demiş bu kadar aptal olamazsin gerçekten yazık kafana ben sana siktir git vb dedim (oç) demedim ana baci da karıştırmadım s*ktir git kumunda oyna 12 yaşında forumda millete küfür etme hakkin olmuyor

131,628Konular
3,269,871Mesajlar
315,632Kullanıcılar
ZexerSon Üye
Üst Alt