Kullandığınız İnternet

AKI-BEY

Herkes kullandığı interneti özelliklerini fiyatını yazsın bakalım neler çıkacak :) Benim : Türk Telekom 50 Akn Kotayi geçmeden önce (hız) : 22 MB Kotayi...

Herkes kullandığı interneti özelliklerini fiyatını yazsın bakalım neler çıkacak :)

Benim : Türk Telekom
50 Akn
Kotayi geçmeden önce (hız) : 22 MB
Kotayi geçtikten sonra (hız) : 8 - 9 MB
Fiyat : 63 Tl

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
İnternete para verecek kadar salak değiliz :) çevredeki kablosuz ağlarda takılıyorum hem daha güvenli hemide BeeDaaVaa Layn :D Ayrıca Turkcell hat kullanıyorum hiç tl yüklemedim paso hediye paketlerle geçiniyorum salla-kazan bip gnctr hayatım beleş :D Ben bile hayret ettim kendime telsiz kullanım ücreti bile ödemiyorum :D Tşk turkcell tşk komşular
53481927b35cf.png

İnteternetime bağlananlara ana avrat sövüyorum ve kesın herkes sovuyo sana tavsıyem kendi ınternetni al :D
Ben olsam panelden kendi mac adresimi tanımlarım :D akıl bedava dağtılmıyoki takalım yeterki çekiş mezilime girsin iliğini kemiğini kuruturum adamın :D

Linset yontemiyle cogunu kirdim herkezi somuruyom her gun başka birine bağlaniom bide wifislaxta gizli ağlar cikti windowsta nasil cikartabilirim onlarida somurucem

İnternete para verecek kadar salak değiliz :) çevredeki kablosuz ağlarda takılıyorum hem daha güvenli hemide BeeDaaVaa Layn :D Ayrıca Turkcell hat kullanıyorum hiç tl yüklemedim paso hediye paketlerle geçiniyorum salla-kazan bip gnctr hayatım beleş :D Ben bile hayret ettim kendime telsiz kullanım ücreti bile ödemiyorum :D Tşk turkcell tşk komşular
53481927b35cf.png
Allah be kendim gibi bi adam daha buldum :) ttnet internet var komsunun 16 mbps ye cikiyor diger komsununki tol bilisim diye bisey 7mbps ye cikiyor ttnet 90 lira tol bilisim 35 lira ikiside sinirsiz :)

132,188Konular
3,276,346Mesajlar
317,077Kullanıcılar
YAGUXZSSon Üye
Üst Alt